Arama sonuçlarınız

1. kyenipazar41

12 Gece 13 Gün Türkiye'den Arabayla Avrupa'ya Kısa Tur.

Ben teşekkür ederim, sagolun.

2. kyenipazar41

Hybrid Araç Ile Çekme Karavan

Yaris ve Corolla hybrid modellerde motor ne derece farkli acaba ?
  3. kyenipazar41

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Böyle bir saçmalık yok... Sarı sitede Bürstner Premio Sifir karavan 6 kisilik 152.000 TL , Umarsan Rena 2.el cakma 5 kişilik 145.000 TL..... Yine Bürstner Premio sıfır karavan 4 kisilik 134.000 TL Ortiz 5.25 4 kisilik ikinci el 122.000 TL... 3.90 lık avuçiçi kadar karavana 117.500 Tl...

4. kyenipazar41

Römork İçin Plaka Sorunu

Birkac ay öncesine kadar plakamin teki düştü diye dilekçe ile nir adet plaka bastırabiliyordunuz. Şu anda bilmiyorum , ben hiç uğraşmadım plakamin renkli fotokopisini dakota denilen malzemeye bastirdim tekne römorkumun arkasina ışıklı plakalık ile astım. Tavsiye ederim

5. kyenipazar41

Ben tam olarak katilmiyorum. Su an corona furyasinda karavan alan fakat karavan kültüründen zerre haberi olmayan bir sürü insan var... bir sene sonra sıkılıp satmaya kalkacaklar ve eminim bu defa o kadar cok alıcı olmayacağından biraz daha normal fiyatlar olacak... Bu arada 75.000e erba yerine...

6. kyenipazar41

haklısınız ben 115.000 olanı görmüştüm 132.000 de varsa artık diyecek laf bulamıyorum , bulduklarım da terbiye sınırımı aşıyor...
  7. kyenipazar41

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba... 2.5 senedir karavan bakiyordum hatirlayanlar belki vardir hatta kiralama firmasının son anda yan çizmesi ile avrupa turuna 2 cocuk ve hanımla 7 şehirde toplam 10 otelde kisa konaklamalar seklinde çıkmıştık çok da güzel olmuştu.. tekrar bir bakayim dedim...
  8. kyenipazar41

:( şimdi bakıyorum da iyi ki imkan ve fırsat varken bu geziyi yapmışım diyorum... Allah hepimize tekrar sağlıklı günler göstersin inşallah...

9. kyenipazar41

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

bana hata kodu yazdı ekranda ama 5 dakika sonra mailime baktım davetiye linki gelmişti , oradan print alabildim , sorun çıkmadı ?

10. kyenipazar41

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı 2020 Ücretsiz Davetiye

Aldım bileti , çok teşekkür ederim , aynı biletle boat showa geçebiliyor muyuz acaba ?

11. kyenipazar41

Kasetli Porftatif Tuvaleti Maceratör Sisteme Çevirmek Istiyorum

Mesela deterjan bakteri barındırmaz dışkı barındırır ? Bu önemsiz mi ?
  12. kyenipazar41

Dogru anladığıma üzüldüm... bence tuvalet atiklarinizi benzinliklerde ya da baska bir yerde , kanalizasyona mi atik suya mi bağlı olduğunu bilmediğimiz yerlere doküvermek hoş degil... ben sadece size söylemiyorum her kim yapiyorsa bence dogru değil... zaten yapan çok diye düşünüp aynı yanlışı...
  13. kyenipazar41

Merhaba. Begenmenize sevindim. Euro 6.12 TL civarindayken 4 kişinin vizeleri dahil 25.000 ila 28.000 TL arasi olmuştu. Bunu 22 y de indirmek 50ye de cikarmak elinizde tabii... fakat şiddetle tavsiye ederim.

14. kyenipazar41

Sizin döktüğünüz atığı ben tuvalet atığı olarak anlamışım... kusura bakmayın.
  15. kyenipazar41

Sn. Boris none. Neden başkalarının yaptığı hatalara bakarak kendinizde de hata yapma özgürlüğü arıyorsunuz ki ben onu anlamadim ? Yani kanalizasyonunu yağmur giderlerine baglayan binaların varlığı size de buyrun ayni yanlışı yapin diye yol gösterebilir mi ? Sizin wcyi bosalttiginiz gider nelki...
  16. kyenipazar41

Arazide Çekme Karavan Sorunsalı

Yokk yanlış anlaşılmasın sadece ve sadece sitede gördüğüm bir firma. Ev büyüklüğü ve konforunda görünen yapıyı trafik tescilli ve ruhsatlı sattığını yazdığı için haber vermek istedim sadece

17. kyenipazar41

Bu arada malum sitede Asilvan firmasi % 100 isinizi görür. Hem ev hem trafik tescilli...
  18. kyenipazar41

Araca çekme belgesi aldığınızda plaka gidiyor , ruhsat gidiyor. Muayene ve vergi yok doğru ancak plaka ve ruhsat da yok. Yani dediğim gibi dorse herhangi bir eşya olarak kaliyor elinizde. Sizin dediginiz sekilde "Trafige cikabilecek sekilde kaydettirmek" icin yeni muayene ,plaka ve tescil...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR