Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, 3-7 nisan 2019 tarihleri arasında Adanada Portakal Çiçeği Festiv.ali düzenleniyor. Federasyonun yada derneklerin bu konuda bir çalışması var mı?
Ynt: Şile Kaçamakları
Levent,
Böyle gezi çağrılarını Haberler bölümünde yapmak daha iyi olurdu.Herkesin kendi sayfasında yapacağı çağrıları takip etmek imkansız.
Yine de sizin adınıza sevindim.Güzel bir yer seçmişsiniz.
Selamlar,
Ömer Aktaş
Ynt: Karavan - Kamp Taşıtı Trafik Sigortası
Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ederim.Sigortamın bitimine üç ay var.Ankara sigorta ile görüşüp sigortamı yenilemeyi düşünüyorum.
Ömer Aktaş
Ynt: Yunanistan-makedonya-hırvatistan Parkuru İçin Güncel Bilgi Yardımınız.
Aynı endişeleri bende yaşıyorum.Bu yıl sizinkine benzer rotada motokaravanımla geziye çıkmayı düşünüyorum.Gelen bilgiler oldukca faydalı olacağını düşünüyorum.Bizlere cesaret verecektir.Bilgi verenlere şimdiden teşekkür...
Ynt: İzmir Kkd Didim Etkinliği
Katılanlara iyi eylenceler dilerim.Tatilimi çok önceden planladığım için malisef gelemiyoruz.Başka bir tarihte mutlaka uğrayacağım.Herkese selamlar şimdiden bayramlarını kutlarım.
Ömer Aktaş/İST.
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul
Turan bey, karavanın hayırlı olsun.İnce zevkin ve el işciliğin için tebrik ederim.İyi günlerde kullanmanı dilerim.Bahtı açık olsun.
Ömer Aktaş
Erden bey ellerine sağlık güzel toparlamışsın Taraklıyı.Yalnız balık oltasında sazan göremedim!!!
Yeni karavanını iyi günlerde kullanmanı dilerim.Selamlar
Ömer
Bizi de listeye ekleyebilirsiniz.
1-Erdal Ötügen- İstanbul
2-Mayıstosböce-2 kişi Adapazarı
3-Levent Güngör İstanbul
4-Şükran - Abdullah TEPE Ankara
5-Yıldız-Mesut Eryılmaz...
Ynt: Haydi Karavancılar Atatürk Arboretum'una Gidiyoruz.
Levent bey listeye beni de kaydedebilirsiniz,görüşmek üzere selamlar.Karavanda yaptığım tadilatdan dolayi GEZENBİLİR çıkartman iptal oldu,varsa gelirken getirebilir misiniz.
Ömer Akta
Merhabalar, tam ben de geliyorum diyordum ki, firmamızın Tüyapta katılacağı fuar aklıma geldi .bu nedenle gelemiyeceğim.Bu fırsatı kaçırdığım için üzgünüm.Katılan arkadaşlara şimdiden iyi eylenceler dilerim.Çekilen resimlerle teselli bulacağız.
Ömer Aktaş
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Ömer Aktaş (gözdemed)
Atilla bey, sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum.İşi bilen kişi ile yapılan iş insanı hiç yormuyor.Karavanı teslim ettikten ikigün sonra bu şekilde eksiksiz bulmak beni çok sevindirdi.Ellerine sağlık.Karavan dünyasında...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)
Atila bey ruhsat bitimini yeni öğrendim.Hayırlı olsun.Son aşamayıda atlatmışsın.Görülen o ki ruhsatlanmada hala kargaşa devam ediyor.
Benim de bir sorum olacak ruhsatı alınmış camperı kesip biçip alkovan haline getirsek aynı ruhsatı...