Arama sonuçlarınız

1. erkanaltınok

Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

Bugün arabayı kanguru servise bıraktım bayağı sohbet imkanımız oldu arabayı çok beğendiler yükseltme takarsam arabaya yazık edeceğimi söylediler sadece yükseltme yapmadan 225/70/16 lastik işimi fazlasıyla görür dediler.Bende şimdi ilk iş olarak lpg ve 4 lastik almayı düşünüyorum.Yorumlarınız...

2. erkanaltınok

Ok peki Ankara'da varmı yaptırabileceğim yer
  3. erkanaltınok

Teşekkür ederim 1.6 grand vitara 2005 model ilk sahibinden boyasız cillop gibi araca lastik almayı düşünüyorum 225/75/16 BF goodrich fakat yükseltme kiti almaya param yok Lastikler sıkıntı yaratır mı yani sürtme yapar mı veya daha ucuza get olur mu olursa yaptırabileceğim yer biliyormusunuz...

4. erkanaltınok

Aracımı dün aldım 2005 model 1.6 grand vitara
  5. erkanaltınok

Suzuki Grand Vitara için Lastik Tavsiyesi

Arkadaşlar uzun Zaman geçmiş ama ben konuyu tekrar açıyım :) bugün 2004 model 1.6 grand vitara araç aldım altında Bf goodrich 225/70/16 lastik var ben buna 3 inch BECCE yükseltme kiti takmak istiyorum,yorumları okuduğumda herkes 225/75/16 ölçüden bahsediyor :( ben aracımı 3 inch yükseltsem...

6. erkanaltınok

Görüşürüz inşallah aldığım Zaman bende burdan paylaşırım resimleri...

7. erkanaltınok

Tekrardan mrb :) Biz 20 gün önce kayınbiraderime bir jimny aldık benim aklımda sürekli jimny deydi taki bir arkadaşım aklıma senin arabayı sokana kadar şimdi sürekli ikisi arasında gidip geliyorum senin arabayı yakından görüp inceleme şansım olursa son kararımı ona göre verecem inşallah :))...
  8. erkanaltınok

Ahraz kardeşim mrb bende aynı senin gibi 2 araç arasında (jimny ve 2005 grand vitara 3k) arasında kararsız kaldım 1 aydır araç bakıyorum bir türlü alamadım hatta linkini paylaştığın siyah jimny hala aklımda bu arada bende demetevlerdeyim müsait olursan arabanı bir görmek isterim ona göre son...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri