Ilk Aracım Olacak Jimny Ve Vitara Arası Gidip Geliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHRAZ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,506
Istanbulda mehmet becce diye birisi varmis sanirim bu isin ustasi/uzmani. Ankarada bilmiyorum, ben de cok yenisiyim camianin.

Etiketler

Bugün arabayı kanguru servise bıraktım bayağı sohbet imkanımız oldu arabayı çok beğendiler yükseltme takarsam arabaya yazık edeceğimi söylediler sadece yükseltme yapmadan 225/70/16 lastik işimi fazlasıyla görür dediler.Bende şimdi ilk iş olarak lpg ve 4 lastik almayı düşünüyorum.Yorumlarınız için çok teşekkürler

Bugün arabayı kanguru servise bıraktım bayağı sohbet imkanımız oldu arabayı çok beğendiler yükseltme takarsam arabaya yazık edeceğimi söylediler sadece yükseltme yapmadan 225/70/16 lastik işimi fazlasıyla görür dediler.Bende şimdi ilk iş olarak lpg ve 4 lastik almayı düşünüyorum.Yorumlarınız için çok teşekkürler
Kanguru servis otomotivden arazide bisey anlamıyor bence arabayı oradan alın.) Ahali yok mu Ankara'da offroadcu servis önerin arkadaşa. Yükselme neden yapılıyor araba takılmasın, dokanmasın arabaya zarar olmasın diye ,225 75 lastik çok kıyafetsiz , 75 yanak 31 inc takin bari ama yükseltme olmazsa olmaz lastiksiz olur yüksetmesiz olmaz

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi ben de kanguru hakkında pek iyi şeyler duymadım. Bu konuda ankaralı üyelerden bilgi alabilirsek bize cok faydası olur. Ankarada hangi ustaya hangi servise götürürüz hiç bilmiyoruz. LPG konusunda da "yağlı sistem" diye tabir edilen bir tip varmış, LPG benzin gibi yağlama özelliklerine sahip bir yakıt olmadığından ilerde sorun yaşamamak adına bu tarz bir sistem taktırmak daha iyi olur gibi. Benim arabaya yağlı sistem taktırmış benden önceki sahibi... Deneyimi olanlar paylaşırsa daha bilgilenmiş oluruz.

Yağlı sistemler; siboplarda magnezyum alaşım kullanan araçlar için tavsiye ediliyor. LPG'nin yanma ısısı benzinden yüksek olduğundan ve magnezyum alaşımlar benzinde kullanılmaya yönelik olarak tasarlandığından LPG kullanımında daha çabuk kullanım ömrünü doldurup şekil bozukluğu yaşanıyor. Bunun için LPG'de yağlama sistemi geliştirildi, ancak bu sistemin de ne kadar faydalı olduğu hala tartışma konusudur.

2016 model jimny ler yeniden satışta fiyatlar belli degil Suzuki nin distribütörlüğü Doğan grubuna geçmiş hareket olut biraz

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR