Arama sonuçlarınız

1. Crash

Jeep'imi Yükseltmek İstiyorum

Ynt: Jeep'imi Yükseltmek İstiyorum Arkadaşlar direksiyonu hidrolik olan için farketmez tabi 24-32 arası ideal olur... az basınçta lastik de geç eskir.. çok basınçta sürtünmeler de fazla oluyo gümlemelerde, çatlamalarda.. ama ben de hidrolik direksiyon yok ve mecburen 32 ve...

2. Crash

Ynt: Jeep'imi Yükseltmek İstiyorum Arkadaşlar sağolun tavsyeleriniz için... Yükseltme kitleri çok pahallı geliyo şase takozları çok mantıklı, olmazsa biraz kavis ve uzun makas küperleri ile halledecem artık... Umararım güzel olur...
  3. Crash

Ynt: Jeep'imi Yükseltmek İstiyorum Ben bi kaç yöntem biliyorum bende ama bu işte deneyimi olanlardan bişeyler duymak istiyorum... en son aldığım tavsiye şase takozlarını yükseltmek...mesela bunu hiç bilmiyodum... ben makaslarla oynayacaktım valla... bakalım neyapacaz sonunda...

4. Crash

''Hayata Bakış'' (Dağlar Kızı'nın Objektifinden...)

Ynt: ''Hayata Bakış''(Dağlar Kızı'nın Objektifinden...) Teşekkürler... Arada kaybolmak iyidir yaa ne kusuru.... kendine iyi bak yeter :)
  5. Crash

Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008)

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) yaa sınav dediğin nedir ki:) sen bilirsin yine... ama ben olsam aklım hep orda olduğu için sınava da tam konstantre olamam... bide bu açıdan bak :D

6. Crash

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Kıs kampında hava soğuyunca yeni teknikler keşvediyo insan... mesela ateşin başında şişe takılmış döner gibi hissediyo insan kendini... döne döne ısınıyosun biraz göbeğim, biraz ellerim, biraz bacaklarım...

7. Crash

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Teşekkürler beni teselli ettiğin için... Askerden sonra her etkinliğe gelmek istiyorum.... Hatta bu hafta gelemiyorum diye birazdan iki arkadaşımla birlikte dağlara vuracam kendimi... tekerlerimi de değiştirdim.. bi deniyeyim bakayim:)
  8. Crash

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Derya kamp konularındaki birazcık tecrübeme dayanarak sana söyleyeceğim tek bişey var bu kampa katılırsan eğer dönüşteki en mutlu ve en çok ''geri dönmesek mi, bir akşam daha mı kalsak, haftaya yine gelelim...
  9. Crash

Merhaba arkadaşlar... ben 77model cj5'imi yükseltmek üstüyorum.. makaaasları söktüm dingilin(döner aks'ıların) üzerrine alacam ama merak ediyorum acaba arabam virajlarda çok fazla yatarmı.. deneyimi olan arkadaşlardan deneyimlerini paylaşmalırını bekliyorum....

10. Crash

Ynt: Ankara Işık Dağı Off-Road ve Kamp Etkinliği Duyurusu (20-21 Aralık 2008) Zerrin , Fatih , Kaan , Eren uyku tulumum, üçkişilik çadırım, matım, cj5im, heycanım ve deliler gibi gelme isteğim varrrr ama o tarihte askerde olacağım...Askerr dönüşü ankaradayım artık, aranızda...

11. Crash

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) BENDE GELMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..................... yaa zerrrin bende gelmeyi çok istiyorum ama o tarihte ASKER olacağım malesef....... OFFROAD'ım geldi de krizdeyim:) benim için üzülün...
  12. Crash

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları AZ KALDI YAKINDA JEEP EVLERİMİZDE OLACAK...MUTFAKTA BULAŞIK, BANYODA ÇAMAŞIR FALAN.. ÇOK BECERİKLİ MAKİNELER BUNLAR:)

13. Crash

CJ 5 Hakkında Bilgi İstiyorum

Ynt: CJ 5 Hakkında Bilgi İstiyorum Bede de var bitane cj5... ruhsatta 1998 yazıyo:) ilk aldığımda bende öyle sanıyodumda sonra arabayı biraz arazide kullanınca anladım canavrın kapasitesini.. sonra araştırdım da 4.2cc çıktı:) canavar canavar... neyse ruhsattan yırtıyoz:)
  14. Crash

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları İşte hayat böyle yaşamalı yaa.... Gerçekten süpersiz ve gerçekten çok etkileyici kareler... Belki birgün banada nasip olur.. Çok isterim... Ellerinize sağlık olsun ki yine gidin ve yine fotograf çekin:)
  15. Crash

Tekne Keyfi

Ynt: Tekne Keyfi Fotograf gerçekten çok sıcak... hatta hatta bir kedinin bile nankörlük edemeyeceği kadar çekici belkide... bilmem nekadar doğru bi yöntem ama bence bi fotograf bana verdiği duygu kadar güzeldir.. bence işte:) bu fotograf benim balık tutma isteğimi getirdi o çok...

16. Crash

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin ve Osman arkadaşlar ileride sık sık birlikte bu tarz aktivitelerde buluşacağımızdan eminim...Sizlerle Ankara'nın güzel yerlerinde eğlenceli geziler yapmayı cook isterim... Zaten en son ercovada offroadın tadı damağımda kalmıştı ve pazar...
  17. Crash

Tekne Keyfi

Ynt: Tekne Keyfi Tekne keyfi eşsis bi kefytir.. Ben deniz kenarında büyüdüm ve bu bence büyük bi şans... Küçüklüğümden beri denize açılırız ve balık tutarız.. istediğim bişey var ilerde parayı bulunca 15 metrelik bi yat alaca... emekli olduğumdada birikimlerim yeterse eğer bakımlar...
  18. Crash

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhabalar... Doğadan uzak olmak beni muzsuz kılıyo.. Şu an bartında yaşıyorum..Bartında doğa müthiştir..Üniversiteyi Trabzonda okudum ve orda doğa bartından da iyiydi denizin kirliliği hariç fakat gelecekte(askerlik dönüşü) ankarada...

19. Crash

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba ben Serhat...makine mühendisiyim.. Doğadan uzak olmak beni muzsuz kılıyo.. Şu an Bartında yaşıyorum..Bartında doğa müthiştir..Üniversiteyi Trabzonda okudum ve orda doğa bartından da iyiydi denizin kirliliği hariç fakat...
  20. Crash

Yürüyüşün 24 Faydası

Ynt: Yürüyüşün 24 Faydası Arkadaşlar yürüyüşe giderken yapılmaması gereken önemli bi konuyu eklemek istiyorum... Birçok kez karşılaştığım bir durum olduğu için uyarmak istedim... Lütfen yapmayalım ve yapan tanıdıklarımız varsa engelleyelim... Sabah yürüyüşüne çıkan bazı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

SON KONULAR

Geri