Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,085

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Evet, sorun giderilmeye çalışılıyor, sanırım bu andan itibaren sorun kalmayacak.

Ilıca Şelalesi, Kastamonu Pınarbaşı ilçesin de olandan söz ediyorsun değil mi? Bu mevsimde çok soğuk olur su, geçmiş olsun ama iyi deneyim olmuşa benziyor, fotoğraflarıda görebilirsek çok güzel olacak Serhat...

serhat bendeyuruyecem' Alıntı:
merhabalar,

doğa yürüyüşü diyip geçmemek lazımmış sahilde yürümeye benzemiyormuş.Bendeniz ilk amatör trekking (ikincisi daha gerçekleşmedi) yürüyüşünde başıma gelen kalmadı.Demekki öyle işe gider gibi arabaya atlayıp gidilmiyormuş.Mevsim ne olursa bir takım techizatlar yanıma almalıymış ama ben nereden bilirdim ki ılıca şelalesinin güzelliğine dalıp suya düşeceğimi :smiley: neyse çıplak ayakla araba kullanmaya alışmış oldum.

Zerrin ve Osman arkadaşlar ileride sık sık birlikte bu tarz aktivitelerde buluşacağımızdan eminim...Sizlerle Ankara'nın güzel yerlerinde eğlenceli geziler yapmayı cook isterim... Zaten en son ercovada offroadın tadı damağımda kalmıştı ve pazar günki eğlenceyi kaçırıyo olmak çook üzücü....
Davetleriniz için çok teşekkürler, çok sıcaksınız.. Ama dediğim gibi ilerde dağda,bayırda,kırda sık sık görüşürüz inşallah.... :smiley:

Günaydın Arkadaşlar ,

GnaydnResim2.png

Birşey değil Osman Bey ,

Harfleri idareli kullanalım Hatice Hocam,
Küresel Kriz var.
Tasarruflu olmalı.
;D

Alo !!
Alo !!
Gül hanım nerelerdesiniz.?

Eski mesajlarınızı tefrika yapmaya başladım yine. ;D
Buğra gibi sigarayı ne zaman bırakacaksınız ??
Hoş Buğra günde 3 adet içiyorum diyor ya.

Caprice' Alıntı:
yaaa bende hasta oldum berbat haldeyim...:(

Caprice' Alıntı:
sagnaktada kardada dere tepe düz önemli olan benim istemem.isteyince insan herseyi basarır bunu biliyorum hatta ispatladım bile.beni karla yagmurla korkutamazsınki:p demirden korkan trene binmez:D

Öğlen Neşesi (İtiraf.com'dan)

Voltran'ın kılıcı
Sevgilim son derece duygusal ve her an ağlamaya meyilli özel günlerinden bir tanesinde bana küsmüş ve tüm ısrar ve gönül alma çabalarıma rağmen ağlamasını sürdürüyorken, artık son çare olarak Voltran'ın o karşı konulmaz kılıcı gibi ona evlenme teklif ettim. Maalesef işe yaradı. Düğünümüze tüm site sakinleri davetlidir. Gelirken lütfen bir adet diploma, askerlik tezkeresi, bol paralı bir iş teklifi ve Orhan Gencebay'ın "Dil Yarası" adlı imzalı albümünü de getirirsin. İnanın sevapların en büyüğünü işlemiş olursunuz. Of of!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR