Arama sonuçlarınız

1. S

Ağrı Dağı ve Uluslararası Kış Tırmanışı'nın Perde Arkası

ilave bilgiler içererek yazıyorum : dr. halil yeniçıkan ve recep çatak otobüste tanışmış ve partner olmuşlardır. recep çatak, dr. halil yeniçıkan’ın hayatını kaybetmesinden kendini sorumlu tutmuştur. çünkü çok tecrübeli olmasına rağmen 3200 metredeki kamptan tek başına zirve tırmanışına...

2. S

Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..?

Ynt: Polisin Karavanlarımızın İçini Arama Yetkisi..? bu ne güzel bir yaklaşım.. eskiden bu samimiyete daha sık rastlardık.. ama son çıkan yasa sonrasında polisin artık sizi şüphe duyması ile bile tutuklayabileceği- gözaltına alabileceği yasallaştı.. isterlerse didik didik de arayabilirler...
  3. S

Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ?

Ynt: Sırt Çantası Ağırlığı Ve Duruşunuz Nedir ? selamlar mutlaka daha yeni ve bilgili arkadaşlar vardır ama.. naçizane : aşağıdaki sayfada birkaç bilgi bulabilirsiniz, iyi sırt çantalarında belinizi ve sırtınız saracak sert bir yapı vardır, katlanmaması lazım.. çantanın belinize tam oturması...

4. S

Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim ..

Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim .. sanırım başka bir konuya daha yazmışsınız oraya da yazdım.. husky boyard 4 aldım , 2 ay kadar önce sportcity.com.tr dan , 3 kez kamp yaptım.. gayet güzel bir çadır.. yukarıda dediğim gibi yurt dışı fiyatı ile TR...
  5. S

Husky Boyard 4 Kişilik Çadır

Ynt: Husky Boyard 4 Kişilik Çadır ben çok araştırdım ve boyard 4 aldım, 2 ay önce , 3 kez kampladık, gayet rahat ve korunaklı bir çadır, bir sıkıntımız olmadı .. bu arada n11 üzerinden veya direk http://www.sportcity.com.tr üzerinden alabilirsin.. ben mağazalarından aldım.. ilgili bir ekip.. 2...

6. S

Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız

Ynt: Ağutosta Rize Ayder Yaylasında Kamp Kuracağız yıl 85- 90 arası , çamlıhemsine kadar minübüsle gider, oradan aydere yürürdük, yol falan yok gibiydi, bakir bir yaylaydı , kimse olmazdı, orada kaçkar zirve tırmanışı öncesi kampı kurardık, tepede yıldızlar - karşımızda ufak buzulları şimdi...

7. S

Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim .. yorumunuzu bekliyoruz..
  8. S

Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim .. bir de husky nin UV özelliği var- yani dış tente güneşe daha dayanıklı sanırım.. loap için herhangi bir bilgi bulamadım..
  9. S

Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim .. ben 2 kişi değil - 2 yetişkin ve 2 çocuk için alıyorum.. aslında melbu 4 husky den 20 cm daha geniş... ama kafamı kucalayan yurt dışı fiyatının neredeyse 2 katı olan ürün ile aynı fiyata sayılması ... yine de...

10. S

Selamlar, forumu uzun süredir takip ediyorum, çadır seçimi için 2 seçenek arasında kaldım - karar veremedim.. fikirleriniz bekliyorum. çadır hafta sonu kamplarında 2 yetişkin ve 2 çocuk ile kullanılacak.. ama rüzgar dayanıklığı - ve dağcılık geçmişim sebebi ile dom çadır tercih ettim, aile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri