Husky Boyard 4 Kişilik Çadır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tura54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,869

tura54

Ana Kamp
Sadece 1 kere kurulmuş, iki gece konaklanılmıştır.Giriş çıkışı alırken dikkat etmedim tek noktadan fermuarlı olduğu için rahat edemedim.Yerine hannah rover modelini aldığım için satıyorum.Herhangi eksiği problemi yoktur.Faturası vardır.Fatura bedelinin oldukça altına satılıktır.Fiatı:180,00tl'dir.kargo alıcıya ait olarak istenilen yere gönderilir.
Ağırlık
3900 gr
Boyutlar
210X(90+220+90)X130 cm
Dış Tente
185D PU Kaplamalı Polyester Nylon Ripstop / 3000 mm Su Sütunu
Zemin Kumaşı
190T PU Kaplamalı Polyester Ripstop / 6000 mm Su Sütunu
İç Tente
190T Nefes Alabilir Nylon
Çubuklar
7.9 / 8.5 mm Durawarp
Dört kişilik çift girişli ve geniş bagajlı geodesic tipte bir çadır. Su geçirmez tenteleri, dayanıklı durawarp çubuklarıyla kötü havalarda güvenle konaklamanızı sağlayan uzun ömürlü bir model.

- Poliüretan kaplamalı polyester ripstop kumaşlar yüksek su geçirmezlik değerleriyle yağışlı havalarda da sorunsuz konaklamanızı sağlar.
- Nefes alabilir özellikteki polyester iç tente sağladığı yüksek hava transferi ile çadır içindeki havanın kuru kalmasını sağlar.
- Çift girişli yapı giriş çıkışı kolaylaştırdığı gibi sıcak havalarda havalandırmayı da arttırır.
- Girişlerden birinin önündeki geniş bagaj kısmı çadır içine almak istemedeğiniz eşyalar için idealdir.
- Geodesic bir kuruluma sahip olan çadır, yüksek rüzgar drenci ile kötü havalarda da güvenle kullanılabilir.
- Fiberglass çubuklara oranla daha yüksek bir dayanıma sahip olan Durawarp çubuklar çadırın dayanımını arttırır.
- Çadır üzerinde, gerektiğinde kapatılabilir havalandırma panelleri bulunmaktadır.
- Çadır kazıkları, gerdirme ipleri, ufak tamir kiti ve taşıma çantası birlikte verilir.

Etiketler

Ynt: Husky Boyard 4 Kişilik Çadır

Merhaba elbette resmini de gönderebilirim ancak kurulu değil isterseniz kurarım ama isterseniz internette aratın birebir aynısı herhangi bir eksiği yoktur.

http://www.netpamarket.com/default.asp?git=9&urun=333981

Merhaba bu sayfada 170 tl diyor acaba sizin çadırınız bumu,Teşekkürler.

evet çadır o'dur. ilana devam ederseniz stokta yok olduğunu fark edersiniz.fiyat sizi yanıltmasın.

Husky boyardın performansı hakkında geri dönüş yapabilecek biri varmı acaba?

Yaz ve bahar aylarında maksimum 1200 metrede - yayla - kamp yapmak için uygun bir modelmidir?
Uyku tulumu tercihi nasıl olmalıdır?

Yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlara şimdiden teşekkürler

ben çok araştırdım ve boyard 4 aldım, 2 ay önce , 3 kez kampladık, gayet rahat ve korunaklı bir çadır, bir sıkıntımız olmadı .. bu arada n11 üzerinden veya direk http://www.sportcity.com.tr üzerinden alabilirsin.. ben mağazalarından aldım.. ilgili bir ekip.. 2 uzun 1 kısa olma üzere rahat kurulan dediğin şartlara uygun büyük bir çadır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri