Arama sonuçlarınız

1. H

Sorunumla ilgili vereceğiniz aydınlatıcı cevaplardan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim...

Sorunumla ilgili vereceğiniz aydınlatıcı cevaplardan dolayı şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler, Harun.

2. H

Bu durum rampada daha vahim bir şekilde kendini gösteriyor ve max. 1500 devirde çok boğulmuş...

Bu durum rampada daha vahim bir şekilde kendini gösteriyor ve max. 1500 devirde çok boğulmuş gibi hareket ediyor ve aşırı geç hız alıyor.ayrıca uzun yolda cruise control ile seyrederken uzun bir rampada ort. 500 m sonra cruise controlden çıkıyor, hız kesiyor devir düşüyor. Durup ani kalkış...
  3. H

Selam karlıdag52, müsaitseniz, bir sorunumla ilgili sizden yardım almak istiyorum.şöyle ki; 97...

Selam karlıdag52, müsaitseniz, bir sorunumla ilgili sizden yardım almak istiyorum.şöyle ki; 97 model 5.2 lpg li grand cherokee'm var ve birtakım hızlanma ve vites grçiş sorunlatı yaşıyorum.seyir halinde durup tekrar kalkarken araç boğulmuş gibi gazı köklesem bile max 2000 devirden yukarı...

4. H

97 Grand Cherokee Koltuk Problemi

Ynt: 97 Grand Cherokee Koltuk Problemi O yöntemi önermişlerdi ama fayda etmedi. Öneriniz için teşekkürler.
  5. H

97 Grand Cherokee Koltuk Problemi

Herkese selamlar. 97 model zj sahibiyim ve ön koltukların birkaç gün önce ikisinin de ayar düğmeleri reaksiyon vermemeye başladı bu sıkıntının muhtemel sebepleri ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim.yetkin bir ustaya ortalama 800 km uzak olduğum için siz bilen kimselere danışmak istedim...

6. H

Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım

Ynt: Jeep Grand Cherokee Ltd Yardım Herkese selamlar. 97 model zj sahibiyim ve ön koltukların birkaç gün önce ikisinin de ayar düğmeleri reaksiyon vermemeye başladı bu sıkıntının muhtemel sebepleri ne olabilir ve bunu nasıl çözebilirim.yetkin bir ustaya ortalama 800 km uzak olduğum için siz...

7. H

97 Grand Cherokee 5.2 ile İlgili Yardım

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım Çok teşekkür ederim tekrar :-)
  8. H

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım İşte bu tavsiye gerçekten ışık tuttu çünkü buralarda bu araçlara ne yapılması gerektiğini bilen kimseler yok :-)
  9. H

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım Ne biliim ben silopi nin çöl sıcağında klimam da pek Soğuttuğu söylenemez de o da düşündürüyor beni :-)

10. H

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım Tenekekutu, teşekkür ederim, soğutma sistemi derken klimayı mı kastettiniz, yoksa devirdaim sistemini mi? Sizce gereken parçalar ne olabilir?

11. H

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım Kafam çok karışık.araçla ilgili teknik olarak bir bilgim yok sadece mantık yürütüyor ve gözlemliyorum. Şöyle ki; ilk zamanlar aracın Orjinal radyatörü su kaçırıyordu, orjinal olmadığını sonradan farkettiğim yedek parçasıyla değiştirdik. Sızıntı...
  12. H

Ynt: 97 Grand Cherokee 5.2 İle İlgili Yardım Herkese selamlar. 97 model grand cherokee kullanıyorum aracımın radyatör problemi var ve hızlı bir şekilde hararet yükseltmeye başladı. konu ile ilgili çok acil yardıma ihtiyacım var. şu an gerçekten muhtaç durumdayım. Şırnak Silopi'de bir yaralı...

13. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Ben Şırnak Silopi'den Harun. Zj ye gönül verenlerdenim. <3 p.s. forum kullanma bilgim yeterince iyi olmadığından tanışma sayfasına yazıyorum ancak, zj model aracımla ilgili çok ama çok acil radyatör ve hararet sorunum olduğunu ve bana doğru...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

SON KONULAR

Geri