Arama sonuçlarınız

1. H

Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Sevgili Metin Bey Gösterdiğiniz tepki gerçekten olmuş. Şahsen ben yazdıklarınızda akla mantığa yatan bir tek kelime göremedim. Mehmet bey’i sevebilirsiniz, saygı duyabilirsiniz. Yaptığı işleri taktir edebilirsiniz. Ama beğenmeyeni taktir etmeyeni...

2. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Sevgili Dostlar Yardımlarınız ve önerileriniz için tekrardan ayrı ayrı teşekkür ederim. Uzun süredir şehir dışındaydım ve telefonum haricinde siteye ulaşma imkanım yoktu. Bu nedendendir ki küçücük ekrandan yazmak biraz zor oluyor. O yüzden mesajlara...
  3. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Merhaba Süleyman bey uzun süredir şehir dışındaydım. bir ara mesajınızı gördüm ama tam olarak bilgim olmadığı için cevap veremedim. size cevap verebilmek için sözleşmeye bakmam gerekti. enteresan ama gerçekten neler kullanacığımızı bilmiyordum...

4. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Süleyman bey bahsettiğiniz konuyu daha önce okumuştum. nüvit bey bi takım sıkıntılar yaşamış olabilir ama bir firmadan da, hiç şikayet olmadığını göremedim. her firmanın mutlaka yaka silken bir müşterisi oluyor heralde. ama ben sorun yaşayacağımı...
  5. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Süleyman bey uyarı ve önerileriniz için teşekkür ederim. iki günlük gezinin ardından kararımı verdim hayırlısıyla bugün dolphin karavan ile anlaştık ve başlıyoruz. Araç olarak dolphin karavanın elinde bulunan, daha dün istanbuldan aldığı 15 metreküp...

6. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Süleyman bey İlginize çok teşekkür ederim. tek başıma yaşayacağım için kapalı kasa araçların içerisine yapılan modelden düşünüyorum aslında. Sanırım kamper denilen model oluyor. hem şehiriçi seyahatlarimde kullanabileceğim, hem dilediğimde...

7. H

Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz Değerli arkadaşlar; Tavsiyeleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Sevgili Süleyman bey bir kaç hafta önce ege karavana uğramıştım aslında. Fakat kapalıydı. Sanırım tatile çıkmışlar. orada yine benim gibi bilgi sahibi olmak için gelen şükrü bey...
  8. H

Merhaba karavan severler. Adım Haydar Eliacik. İzmirde ikamet eden, emekli bir elektronik teknisyeniyim. Fakat halen endüstriel makinaların servisi konusunda Türkiye çapında çalışmaktayım. Gittiğim tüm şehirlerde konaklama sıkıntısı yaşıyorum. Bu yüzden bir karavan yaptırmaya kesin bir karar...
  9. H

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi) çok başarılısınız ve son derece harika işler çıkarıyorsunuz beyfendi. ellerinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri