Arama sonuçlarınız

1. xenocracy

Defender 110 Araçların Yedek Parça ve Aksesuar Temini Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 110 Araçların Yedek Parça ve Aksesuar Temini Hakkında Bilgi Benim şimdi aklıma geldi. 67 nolu defenderi metin abiyle birlikte kırıkkaleden çıkardık. Daha sonra ben Ankarada indim onlar İzmite devam ettiler. Diger 3 Defenderde bir kaç gün sonra kamyonla geldi yanlış hatırlamıyorsam:D

2. xenocracy

Defender'a Uyan Yedek Parçalar

Ynt: Defender'a Uyan Yedek Parçalar 3 şubat2009 da takılmış kalmışız bu konuda. Bu konuya bi açıklık kazandırsakda ucuz ucuz hidrolik direksiyonlarımıza kavuşsak.
  3. xenocracy

Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim

Ynt: Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim Kolay gelsin. Geçenlerde sanayide bir dükkanda komple tavan sacı gördüm hemde çok iyi durumdaydı. Öyle bir ihtiyacım olmadığı için sormadım nedir diye. Çözemezseniz bi uğradığımda satılık olup olmadığını sorabilirim.

4. xenocracy

G4 Boya Numarası ?

Ynt: G4 Boya Numarası ? Her türlü kardeş olcaklar yani:D:D:D:D
  5. xenocracy

Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim

Ynt: Defender'ımı Kendim Toplamaya Karar Verdim Tavan sorunu benimde olduğu için bende baya araştırma yaptım.Sonunda fiberden yaptırıp kaplatmaya karar verdim. Bunun için Barbaros beyle görüştüm. İsterseniz Barbaros beyin numarası şu an üzerimde yok ama akşam saatlerinde mutlaka eklerim.Benim...

6. xenocracy

G4 Port Bagaj Yapma Planları ?..

Aslında uzun zamandır kendi aracıma bir g4 portbagaj yapmak gibi bir niyetim var.Ama malum iş yoğunluğundan başlayamadım. Aklımdada bir iki soru var. En önemlisi kullanılan malzemenin ne olduğu ve kalınlıgının kaç mm olduğu. Sanırım bunların cevabını aldıktan sonra iş saatlerimide göz önünde...

7. xenocracy

Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ?

Ynt: Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ? Birde eklemek istediğim küçük bir şey var. Aracı alırken verdiğiniz adres çok önemli sadece verdiğiniz adresin bulunduğu şehirde trafiğe tescil ettirebiliyosunuz. Yani Aliağadan alınan aracı Aliağada değil faturanızın geldiği adresde...
  8. xenocracy

Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ?

Ynt: Çekme Belgeli Araç Alırken Dikkat Edilecek Hususlar ? Kesinlikle 5 bin lira harcandıktan sonra adam olmayacak defendera para verilirse 50 de harcanır 60 da. Defender bence gönül meselesi. toplanmışını alıp neyin nerde olduğunu bilmediğin yani tanımadığın bir araçla marşa basıp araziye...
  9. xenocracy

89 Defender Hakkında Küçük Sorular

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular İşlemlerin bitmesini bekleyemiyorum. Mahalle arasında bile bulduğum bütün tepeciklere tırmanmaya çalışıyorum:)

10. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular ne yazıkki kapalı garajım yok o nedenle aracı boyası için ustaya bırakıcam.mekanik olarakda bakım için bu pazar ustama götürücem ve bi plan çıkarıcaz. biraz uzun vadye yayıcaz ama en azından başlamış olucam . bu arada sizin aracınızı metin bey almıştı...

11. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Sonuda vakit bulup aracımın mazot filtresini değiştirdim ve aracın gazkesme sorununu hallettim.Haftaya veya bir sonraki haftayada izmite götürüp ruhsatını çıkartmayı planlıyorum. Artık sonrası içinde allah kerim bi yerlerinden başlıyacağım:D
  12. xenocracy

G4 Challenge Roof Rack ?..

Ynt: G4 Challenge Roof Rack ?.. Yeterki tam olçü olsun.benim yapmaya niyetim var guzel fotoraflar buldum ama ne yazikki elimde ölçü yok.

13. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Sadece tek sorun sileceklerimin çalismamasiydi.Sol kolum disarda elinde silecek 700 km geldigimden sol tarafim haltercilere benziyor.
  14. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Evet 15 saatte Ankaraya geldim. Yolda bir sıkıntısı olmadı ama (deli gibi yağmur ve kar yağması ve benim sileceklerimin çalısmaması haricinde) araç ankaraya gelince nazlanmaya başladı. Bir iki kez araziye çıktım.Şu an ne yazıkki garajı bekliyo.
  15. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Korkumun yerinde olduğunu onaylamanız için sanırım aşağıdaki resimler yeterli olacaktır. ;D

16. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Gerçekten bu forumla tanışmam beni oldukça rahatlattı. Aracı toparlamak için eski model bir yarış motorum vardı onu satılığa cıkardım.Onu satana kadar sınırlı bi bütceylede olsa çalışmalarıma devam etmek istiyorum ve yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
  17. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular Öncelikle bu hafta sonu şanzıman tapası diye yağ boşaltma keçemi tıkamama engel olduğunuz için çok teşekkür ederim en kısa zamanda filtrelerimi değiştirerek aracımın düzenli çalışmasını sağlıyacağım. Fakat biraz karamsarlığa kapıldım sanırım. Sanki hiç...
  18. xenocracy

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhabalar ismim Cengiz Baran Meral. Bir dijital platform şirketinin çağrı merkezinde çalışıyorum. Çiçeği burnunda bir defender 110 sahibiyim. Ben aşımı ve forum hakkındaki bilgileri çok sevdiğim bir arkadaşımdan aldım. Defenderımı toplarken forumun bana çok...

19. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular tabi bu arada aracımın benzinlimi dizelmi olduğunu sormuştunuz aracım 2500 dizel
  20. xenocracy

Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular bu gün daha iyi fotolar çekme fırsatım oldu. sanırım şanzımandaki civatalardan önde olanın tapası eksik ve oda tahminimce arazi şanzımanının değil. sizlerin görünce daha net yorumlar yapabileceğinizi düşünüyorum ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri