Defender 110 Araçların Yedek Parça ve Aksesuar Temini Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nailox41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,322

nailox41

Kamp I
Yer
kocaeli
bende bu siteye yeni üye oldum ben ve 4 arkadaşım birer defender 110 sahibiyiz bu araçların yedek parça ve aksesuar temini hakkında bilgi istiyoruz.izmitli gruptaki arkadaşlarla irtibat kurmak isterim teşekkürler

Etiketler
Ynt: Defender 110 Araçların Yedek Parça ve Aksesuar Temini Hakkında Bilgi

forumda land rover ve offroad kısmında sorularınıza cevap var

öncelikle kendinizi forum ve offroad tanışma başlıklarında tanıtınız

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.500 offroad tanışma

nailox41' Alıntı:
bende bu siteye yeni üye oldum ben ve 4 arkadaşım birer defender 110 sahibiyiz bu araçların yedek parça ve aksesuar temini hakkında bilgi istiyoruz.izmitli gruptaki arkadaşlarla irtibat kurmak isterim teşekkürler
Hoşgeldin nailox41 bende izmitliyim bizde 2 defender var ama tamir bakım işini kendimiz yapıyoruz tavsiye edebilecegim ne bir tamırci nede parcacı var genelde parçaları istambul kayalardan alıyoruz
4 defender merak ettim izmitin neresindensiniz acaba

Benim şimdi aklıma geldi. 67 nolu defenderi metin abiyle birlikte kırıkkaleden çıkardık. Daha sonra ben Ankarada indim onlar İzmite devam ettiler. Diger 3 Defenderde bir kaç gün sonra kamyonla geldi yanlış hatırlamıyorsam:D

xenocracy' Alıntı:
Benim şimdi aklıma geldi. 67 nolu defenderi metin abiyle birlikte kırıkkaleden çıkardık. Daha sonra ben Ankarada indim onlar İzmite devam ettiler. Diger 3 Defenderde bir kaç gün sonra kamyonla geldi yanlış hatırlamıyorsam:D
Serdar senden önce aldı diğer 2 defenderi abim tırla getirdi

Araçlarınız hayırlı olsun. Çok yerinde bir tecih yapmışsınız.
Ben de bir defender hastasıyım ama ne yazık ki ona hala sahip olamadım.
Defenderleri güle güle kullanın
Selamlar.

Arkadaşlar;
Bende 110 defendar dizel almak istiyorum ama sizler gibi MKE yada diğer devlet dairelerinden çıkma alıp kendi zevkime göre toplatmak niyetindeyim....Yakın zamanda nerelerden bulabilirim..
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.

Parça için İstanbul dudullu'da Kayalar'ı tavsiye ederim. Ne arasanız burada normal fiyatlarda bulursunuz. Buradan parça getirip üzerine kar koyan birilerine rastlamak yerine, özellikle yüklü alımlar için buraya gelmenizde fayda var bence.

Selamlar.

Serdar kayalar oto doğru adres,
parçayı söylüyorsun, parayı yatırıyorsun, ertesi gün parça kargoyla elinde,

defender parça katoloğu ek-teki linkte;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9269.0

usta olarak Yunus, Zafer sana yardımcı olabilir, daha olmadı eski sanayide Hikmet usta var, askeriyenin araçlarını da tamir ediyor,

selamlar.

aşağıdaki başlık altındaki konuları oku,
çok faydası olacaktır.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=186.0

arkadaşlar bizim defenderin aküyü ön koltuk arasına koyunca kolçaklı sandık yaptırdık isteyenlere aynından yaptırabilirim http://www.sahibinden.com/defender_sandikli_ara_kolcak-03WQQaXQQ18150256WQQpXQQdisplayitem?keyword=defender%20sandıklı

Defender araclarin aksesuarlari icin birsey diyemem ama onemli buyuk yedek parcalarini ( kaportanin hemen hemen tum parcalari ../ motor parcalari / aks'lar/diferansiyel ve dislileri/kampana ve disk fren govdeleri gibi ..)
orijinal sifir 'i icin buyuk paralar odeyemiyorsaniz size onerim Ankara MKE Hurdasan ve/veya Yenimahalle hurdacilar sitesine ugramanizi oneririm ..
MKE hurdaligindan daha ucuza ve temizlerini bulmak mumkun olsada hurda parca almak proseduru nerdeyse arac almak kadar oldukca uzun..
ama Yenimahalle hurdaligindaki bir isletmede kabaca saydim 100 den fazla Defender parcalanmis ve istiflenmis .. 30 civarindada parcalanmayi bekliyordu .. ( kaportalar/motorlar/komple dingiller <disk ve kampana govdeli ayri ayri> aks lar vb .. ) tabiiki parcalarin temizini secebilmek icin deneyimli olmak yada iyi bir ustayla gitmek gerekebilir ama bence deger soyle bir ornek veriym ; 110 nun orijinal yd.parca olarak arka akslarindan bir tanesi (basligiyla birlikte) serviste 750 TL / arka diff icindeki ayna mahruti haric haç+4 kucuk dişlı 1200 TL iken .. iyi durumdaki bir cikma KOMPLE ARKA (ve onde ayni) DiNGiL ( .. disk frenli ) 1,000- 1,200 TL civarinda .. yine oldukca iyi durumdaki orjinal cikma tek aks larin fiyati 40-60 TL gibi ...
Benim arac aks kestikten sonra orijinali pahali geldiginden ..yerli bir malzeme taktirmistim .. zorlamaya 1 hafta dayanmadi ( frezesi resmen burulmus idi :smiley: isteyen arkadaslara benim akslari aldigim yerin telf. ozelden verebilirim ..
aklinizda bulunsun ..
Slm/Ertugrul

Kayalar Oto Olarak Her zaman bekleriz zamanımız yok derseniz de

www.kayalaroto.com.tr

Adresinden online alışveriş yapabilirsiniz

İyi Günler Dilerim

Yasin KAYA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR