89 Defender Hakkında Küçük Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xenocracy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,444

Etiketler
Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular

hayırlı olsun dostum.
inşaallah tez zamanda toplarsın aracını.inanki toplaması çok zevkli. :smiley:)

benimle irtibata geçersen 2 adet araç topluyorum eksiklerin çok fazla yardımcı olabilirim. Bu arada neden Ankara değilde Aliağa .5000 tl ye Ankaradan aldığım araçta eksik yok fazla var 89 model 59000 km.de

En ucuz parça Ankarada Oto ÖZdalda Şaşmaz sanayi 1. cad. no:14 Tel 278 40 40 Araştırdıl en makül fiyatlar burada eğer yolun düşerde araçlar Nakşi ustada kaportada

Ynt: 89 Defender Hakk?nda Küçük Sorular

Evet bende ayni dusuncedeyim. Fiyatlar cok uygun bunun yaninda musteriyle diyologlari cok iyi.
Aracima debraj ve motor yaptim. Butun parcalari ozdal otodan temin ettim.Tumay beye tesekkurler.

Sonuda vakit bulup aracımın mazot filtresini değiştirdim ve aracın gazkesme sorununu hallettim.Haftaya veya bir sonraki haftayada izmite götürüp ruhsatını çıkartmayı planlıyorum. Artık sonrası içinde allah kerim bi yerlerinden başlıyacağım:D

benim avatardaki land ı kırıkkaleden getirdiler yolda problem çıkmadı ama bakım amacı ile sökünce birçok mekanik parça değişmek zorunda kaldık siz en iyisi önce mekanikten başlayın kaporta boya için yeriniz varsa aracı parçalayın

ne yazıkki kapalı garajım yok o nedenle aracı boyası için ustaya bırakıcam.mekanik olarakda bakım için bu pazar ustama götürücem ve bi plan çıkarıcaz. biraz uzun vadye yayıcaz ama en azından başlamış olucam . bu arada sizin aracınızı metin bey almıştı ihaleden yanlış hatırlamıyorsam.

Hayırlı olsun, aracınızı iyi günlerde kullanın, tabii işlemler bittikten sonrada bol çamurlu günler dileyeceğim :smiley:
Mürsel Ankara

İşlemlerin bitmesini bekleyemiyorum. Mahalle arasında bile bulduğum bütün tepeciklere tırmanmaya çalışıyorum:smiley:

hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz, emin olun. iş yolculuğuna çıktığımda bile, "arabam yanımda olsaydı da, o an gördüğüm dağlara tırmansaydım" diye iç geçiriyorum :smiley:

aracı komple oyası iç dış kaça mal olur açaba bir fiat araştırması yapabilirmisin.benim 90 110 luk defender kople oya istiyorda istanbulda hem pahalı olur hemde kaliteli usta sorunu var diye düşünüyorum en ucuz ve kaliteli boyayı nerede yapıtırabilirim

Ynt: 89 Defender Hakk?nda Küçük Sorular

Boya icin kullanilan malzeme fiyati hemen hemen aynidir.
Fiyati degistiren isciliktir.
Uygun fiyatli guzel isciligi bulmak gercekten zordur.

xenocracy' Alıntı:
İşlemlerin bitmesini bekleyemiyorum. Mahalle arasında bile bulduğum bütün tepeciklere tırmanmaya çalışıyorum:smiley:

En Ufak su birikintilerini bile fıskırtma falan oluryo bu durumlarda heyacanı ayrıdır ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR