89 Defender Hakkında Küçük Sorular

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xenocracy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,448
Ynt: 89 Defender Hakkında Küçük Sorular

arkadaşlar merhaba sen selahattin uzun uğraşlar sonucu ancak üye olabildim. bendeki land meraka eskiye dayaniyor 1990 da 109 2 a vardı bende yıllarca bindim ama arabayı kıramadım arka aksları haricinde ama arazi aracı deyince aklıma sadece land rover geliyor. 1992 de askerken 91 modelini kullandım general makam aracı olarak ve en sonunda bundan bir ay önce trabzondan bir tane 87 ingiliz dizel 110 aldım şu an toplatıyorum çünkü kaportası boyası ve döşemeleri kötüydü. kendim oto tamircisiyim alman grubunda. bazı ihtiyaçlarım varmesela tavan iç döşemesi gibi bu konuda çıkma yada uygun bir şekilde tavsiyede bulunacak arkadaşlar var ise haberlerinizi bekliyorum. tanıyan tanımayan herkese selam

Etiketler

Selahattin bey aramıza hoş geldiniz defender için iç tavan döşemesi yapan biri var Maslakta isterseniz arayım sorabilirsinz
bu sayfada yeterince bilgi var

teşekkürler yunus bey hoş bulduk benim arabamın kaportasını ve boyasını kendi kaportacım yapıyor döşemesinide kendim yapıcım orj tavan sordum 1500 civarı istediler bence çok çünkü maliyeti o kadar yüksek değil ama kaplanmamış fiber belki yapan olmuştur diye sordum çünkü uygun bulamazsam kendim kalıp yaparak döşemeyi halledicemkırmısı pikap 110 sizinmi

dos doğan oto servisi' Alıntı:
teşekkürler yunus bey hoş bulduk benim arabamın kaportasını ve boyasını kendi kaportacım yapıyor döşemesinide kendim yapıcım orj tavan sordum 1500 civarı istediler bence çok çünkü maliyeti o kadar yüksek değil ama kaplanmamış fiber belki yapan olmuştur diye sordum çünkü uygun bulamazsam kendim kalıp yaparak döşemeyi halledicemkırmısı pikap 110 sizinmi
evet pikap beni
önceli mesajımda döşeme linkini vermeyi unutmuşum burdan Barbaros beyle irtibata gecebilirsin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26101.msg219171#msg219171
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29873.msg261980#msg261980

xenocracy' Alıntı:
İşlemlerin bitmesini bekleyemiyorum. Mahalle arasında bile bulduğum bütün tepeciklere tırmanmaya çalışıyorum:smiley:

öncelikle aracınız hayırlı olsun benimkide 89 ve ali ağadan çıkma anlayacağınız ikiz araçlarımız bende sizin gibiyim 30 km yolu 2-3 saate gidiyorum nerde çukur çamur varsa sürüyorum oraya inşallah aracınızı hayırlısı ile topralr rahat rahat binmeye başlarsınız

benim kıratın linki http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28211.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR