Arama sonuçlarınız

1. D

Wj Buji

Teşekkür ederim cevabınız için.

2. D

Wj Buji

2000 model 4.7 v8 wj aracım 193 bin km de. Benden önceki sahibi 180 bin mk de aracın bujilerini değiştirmiş. Aracım da lpg mevcut bujilerini değiştirme limiyim. Birde iridyum buji takilirsa daha iyi diye okumuştum biryerlerde ne derece dogrudur. Teşekkürler.
  3. D

97...5,2v8

Ynt: 97...5,2v8 Bende de 4.7 v8 gc var aynı sorun bendede oluyor (hararet yükselmesi) bende sorun var diyordum demekki normalmiş. Şimdi rahatladım.

4. D

Gc Egzoz Manifold

iyi Akşamlar arkadaşlar, bu Araçlarda egzoz manifoldundan kaçak olur mu olursa nasıl bir belirti verir, ses yapar mı,koku olur mu. .? Teşekkürler
  5. D

Grand Cheroke Wj Klima Performansı

Ynt: Grand Cheroke Wj Klima Performansı Bende de benzer bir sorun var. Klimayı açıyorum 20 derecede auto modunda içerisi buz kesiyor. (Ortalama dış sıcaklık 30 derece). Bazende yine aynı değerlerde açıyorum bu sefer önceki kadar sogutmuyor. Klima performansı kafasına göre çalışıyor. Bu neden...

6. D

WJ den gelen ses

Ynt: WJ den gelen ses Rot amortisör ü bu tarz bir ses yapar mı?

7. D

Egzos dan gelen ses

İyi forumlar arkadaşlar. 2000 model 4.7 v8 WJ sahibiyim. Sorum şu; aracım la bir süre seyir yaptıktan sonra park edip durduğumda aracın altından egzos dan çıtır çıtır sanki sıcak sobadan ses gelir gibi bir ses geliyor bu normal mi dir. Bir ustaya sordum oda bana bu kadar güçlü bir araçtan bu...
  8. D

LPG tank değişimi

Ynt: LPG tank değişimi Öğrendiğim kadariyla 300tl gibi masraf oluyor. 55 lt lik tüp icin. Tekrar muayeneye gitmeye gerek yokmuş sonraki muayenede ruhsata işleniyor muş.
  9. D

WJ den gelen ses

Ynt: WJ den gelen ses Ses için bulunduğum ildeki bir usta egzos manifolt contası ndan kaçırıyor dedi. Ve lpg enjektör hortumlarını pense ile sıkınca seste bariz artış oldu. Sonra youtube daki ilgili videolara baktığımda aynı sesi duydum böyle bir arıza yasayan varmı acaba.

10. D

WJ den gelen ses

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Dün itibariyle 2000 4.7 V8 GC mi almış bulunmaktayım. Aracım gerçekten temizçıktı daha 190 bin km de 2. sahibinden tüm bakımlarıda bugüne kadar servisde yapılmış. Dün aracı Ankaradan teslim aldım ve bulunduğum yer Karabük e getirdim. Yolda giderken şunu farkettim...

11. D

Ynt: Ankarada servis önerisi

12. D

Ankarada servis önerisi

Ynt: Ankarada servis önerisi

13. D

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 2000 4.7 v8 WJ Burak Korkmaz Karabük
  14. D

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 2000 4.7 v8 WJ Burak Korkmaz Karabük
  15. D

Ankarada servis önerisi

Ynt: Ankarada servis önerisi Arkadaşlar bulunduğum ilde( Karabük) Lpg ile ilgili bir sorunum oldu bunun için gittiğim usta lpg hortumlarını test için sıkıp biraktiğında arabadan gelen ses arttı ona sesin nedeni ni sorduğumda egzos borusundan kaçırma yaptığını bu sesin de bundan kaynaklandı...

16. D

Frende Titreme Sorunu

Ynt: Frende Titreme Sorunu Diskleri taşlattık sorun hallodu
  17. D

2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda..

Ynt: 2000 Model 4.7 V8 Grandcherokee Mi Aldım Sonunda.. Diskler değişince balatalar da değişiyor benim bildiğim. Aynı sorun bendede var servis balatalar biraz daha gitsin sonra diskleri söker bakarız taşlama kurtarırsa taşlarız balataları da değiştirir iz dedi.
  18. D

2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum

Ynt: 2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum Nihayetinde 2000 wj 4.7 v8 almış bulunmaktayım. Gezenbilir üyelerinin değerli yorumlarına teşekkür ederim. Aracımın resimlerini en kısa zamanda ekleyecegim.

19. D

WJ de cd sorunsalı

Ynt: WJ de cd sorunsalı Buna sevindim. Int. Araştırayım bir. En iyisi iyi bir teyp almak bu durumda. Fm Transmitter sinir bozucu.
  20. D

WJ de cd sorunsalı

Arkadaşlar aracım da 10 lu cd changer mevcut ancak çalışmıyor . Aracım a yeni nesil bir teyp taktırdığımda infinity amfi iptal oluyormu yoksa çalışmaya devam ediyormu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,521
Kaydolan Son Üyemiz
corolla70

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri