LPG tank değişimi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dtmbk78 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,953

dtmbk78

Ana Kamp
Mesajlar
44
Tepkime Puanı
1
Herkese iyi forumlar. 2000 model wj imi aldım nihayet. Aracım 190 bin km de ve tamamen sevis bakımlı. Ustalara sorum şu, aracimda 60 lt lik lpg tankı var. Son yeşil ışık söndüğünde yaklaşık 30-32 lt lpg alıyor bu normal mi. Aracın lpg sistemi tartarini bu marka nasıldır. Ve aracımın lpg deposunu simit tank yapmak istiyorum kaç lt lik tank takılabilir. Teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: LPG tank değişimi

Benim aracım da 2000 WJ. Bagaj hacmini kaybetmemek adına simit tank taktırdım. 50 lt olarak geçiyor lakin asgari 47-48 lt lpg alıyor. Şehir içi +- 250 km yol kat edilebiliyor. Ben prins taktırdım. Tartarini de bu araçlarda tercih edilen markalardan.
 

Ynt: Lpg Tank Değişimi

Bende ilk taktırdığımda silindir taktırmıştım.Şimdi simit yaptırmak istiyorum ,tahmını malıyetı ne olur ve tekrar muayeneye girmeme gerek varmı?
 

Ynt: LPG tank değişimi

Öğrendiğim kadariyla 300tl gibi masraf oluyor. 55 lt lik tüp icin. Tekrar muayeneye gitmeye gerek yokmuş sonraki muayenede ruhsata işleniyor muş.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,845
Mesajlar
1,524,198
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

SON KONULAR



Geri
Üst