Arama sonuçlarınız

1. arsenikli

CJ5 tuvde koltuk sayisi sorunu

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu :(

2. arsenikli

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi Teşekkür ederim
  3. arsenikli

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu İlginiz için çok teşekkürler

4. arsenikli

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu Muayene istasyonuna gidip sorsammı acaba ne dersiniz _?
  5. arsenikli

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Rica ederim

6. arsenikli

Ynt: Cj5 Tuvde Koltuk Sayisi Sorunu bendede 65 model willys var bende aracımı muayeneye hazırlıyorum arkada karşılıklı çamurluk üstü iki koltuk konulmuş ön tarafta ise tekli birleşik koltuk var ama emniyet kemeri falan yok tabi nasıl olucak şimdi emniyet kemeri olması gerekiyormu _? emniyet...

7. arsenikli

Cj 5 flanş aranıyor!!!

Ynt: Cj 5 Flanş Aranıyor!!! Kusura bakmayın konuyla belki pek alakalı değil ama ne işe yarıyor bu işlem istediğiniz jantı takabilmek içinmi _? yoksa lastiği dışarı taşımak içinmi _? ben willys sahibiyim
  8. arsenikli

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi listeye bende eklenmek istiyorum :) 65 model willys dizel bartu ufuk aktekin
  9. arsenikli

En Güzel ''TUZLA'' Benimki diyenler!!!

Ynt: En Güzel ''tuzla'' Benimki Diyenler!!! Her araç sahibine güzeldir şuan için en güzel willys bende diyemiycem ama en güzel willys olucak diyebilirim

10. arsenikli

Dizel Willys

Ynt: Dizel Willys bendede dizel motorlu willys var bmc tm30 ortalama 40 kuruş yakıyor ama basarsanız birazdaha artıyor ve biraz dumanlı çalışan bi motor

11. arsenikli

52 Lere Hayat Verme Cabası :d

Ynt: 52 Lere Hayat Verme Cabası :d Maşallah elinize sağlık
  12. arsenikli

Off Road Sonrası Frontera Bakımı

Ynt: Off Road Sonrası Frontera Bakımı elinize sağlık maşallah

13. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Eski bi kaç fotom var ama yakında güncelleride koyucam
  14. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel 40 kuruş gibi sanırım yada o civarlarda
  15. arsenikli

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? farklı bi resim frencideyken, yakında detaylı fotoları çekip yükliycem

16. arsenikli

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Resimdeki ben değilim bi arkadaşım :D
  17. arsenikli

Dizel Cj'ler ?

Ynt: Dizel Cj'ler ? Tabiki bahsederim ilk aracım bu benim farklı bi araba almak istedim hemde biraz uğraşmak kafama göre yapmak istedim ve bunu buldum ordudan istanbula getirmişler sahibinden aldım herhangibi satış sitesine ilan verilmemişti üzerine tm30 bmc motoru koymuşlar 1800 cc dizel...
  18. arsenikli

İlk Aracım Cj5 Dizel

Ynt: İlk Aracım Cj5 Dizel Çok teşekkür ederim sanırım taş çatlasın 80 km gibi

19. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Haftasonu yapalım bi kaçamak diycem ama kimse gelmiycek :D
  20. arsenikli

Gezoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi Haklısınız özür dilerim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova