Arama sonuçlarınız

1. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? hoş bir çalışma olmuş :)

2. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? hocam bu küçük logoyu nerden buldunuz?
  3. A

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı vay be çok güzel bi etkinlik olmuş :)

4. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi duster de yer alacakmı orda ayrıca çok yavaş gözüküyo kameralar ve çok uzak başka kamera görüntüsü yokmu ki?
  5. A

Renkli Cam Sıkıntısı Film Değil...

Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı. arkadaşlar bu konu hakkında bi şey duymuştum bi yerde avukatın birisinin arabasını ceviriyolar ve film olduğu için ceza kesiyolar görüşü engelliyomuş avukat mahkemeye felan gitmiş kazanmış mahkemeyi. film yasak değil artıkldiye biliyorum.

6. A

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? hocam. çok sağolun verdiğiniz bilgilerden dolayı inş nasib olursa bi tane aldırmayı düşünüyorum babama kısmetimizde varsa bineriz ama görüntüsü olsun yakıtı olsun( en önemlisi bu zaten babam sağolsun araba kapıda durmaz ) hoşuma giden bi araba işte bu arabanın tek...

7. A

dacia duster yol tutuş ve çekiş sistemi

Ynt: dacia duster yol tutuş ve çekiş sistemi arkadaş anladığım kadarı ile bu videoda esp nin avantajını anlatmış olabilir diye düşünüyorum
  8. A

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? ilginç bi açıklama ama ben anlamadım :)
  9. A

4*2 & 4*4 fark nedir?

Ynt: 4*2 & 4*4 fark nedir? şimdii. sayın olguncandan hocam sizin bu araba ile ilgili görüşlerinizi denemelerinizi felan en son şu an a kadar karlı bi yolda giderken o yazınıza kadar okudum devam edeceğim anlaşılan araçtan memnunsunuz sizin aracınızın özellikleri nedir ? ( dizel / benzin )...

10. A

4*2 & 4*4 fark nedir?

s.a arkadaşlar öncelikle ben yeni katıldım aranıza biraz incelemeler felan yaptım araçla ilgili de bazı sorularım olacak 4*4 tüm tekerler çekiyo ama 4*2 de sistem nasıldır acaba? bazı arkadaşlar arabada eps olsa iyi olur demiş amacı nedir eps nin? 2-3 arkadaşımız da arabasının içinin su...

11. A

dacia duster yol tutuş ve çekiş sistemi

Ynt: dacia duster yol tutuş ve çekiş sistemi arkadaş sen zaten 1. video da ki yola bu hız la girersen zaten senin ya canına kastın var yada şöför değilsin bence

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri