Arama sonuçlarınız

1. F

Araçlaistanbul Üsküp Belgrad Budapeste Prag Viyana Novi Sad Niş Istanbul Turu

Mesajınızı yeni fark ettim, kusura bakmayın. Yakıtı genelde mümkünse yanımızdaki Eur ile nakit, değilse de kredi kartı ile aldık. Bizim gezimizin maliyeti çok uygun oldu, iki yıl önceki İstanbul'dan Prag'a gidip döndüğümüz gezide araçta 4 yetişkin birlikteydik, bir de kızımız ama onu hesaplamaya...

2. F

Benzini çıkarken fullemeniz çok mantıklı olur çünkü hatırladığım kadarıyla zaten Yunanistan otobanında benzinlikler yok, yoldan ayrılıp benzinlik bulmanız gerekiyor. Yanınıza et ve süt ürünleri hariç her şeyi alabilirsiniz diye biliyorum, en azından bize bir Türk sınır görevlisi böyle...
  3. F

Merhaba, Geçen yıl arabayla İstanbul'dan Prag'a gidip geldik, daha önce de arabayla ve otobüsle Balkan turu yaptık, benim naçizane önerilerim şöyle, -Bulgaristan'dan gündüz geçin, hız sınırına ve kurallara uyun, hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, sabah erkenden çıkıp, gece Belgrad'da olabilirsiniz...

4. F

Araçla İlk Defa Yurtdışı Seyehat Planım (yardım Gerekli)

Dubrovnik Kotor Bar rotası gerçekten harika, sabah erkenden çıkıp yol üzerinde manzaralar için, Kotor için zaman ayırın mutlaka, hatta daha da zaman ayırın, konaklayın. Bulgaristan'da gündüz gidin, hız sınırına uyun bir sorun yaşamazsınız, biz özel araçla da otobüsle de bu rotaları yaptık...
  5. F

Eylül Araç Ile Avrupa

Biz geçen yıl yaptığımz gezide Viyana'ya 3 gece ayırdık, bitiremedik, Budapeşte'ye 3 gece -2 tam gün ayırdık- yeterli olduğunu düşündük, Ljubljana, çok güzel bir şehir, 1 günde gezersiniz fakat oraya kadar gitmişken, Bled gölünü de görmenizi öneririm, hatta oralarda iken Plitvice Gölleri Milli...

6. F

Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu

Ynt: Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu Emre Bey, sanırım Yunanistan hala uluslararası ehliyet istiyor, gerçi biz Bulgar sınırından çıkmayı düşünüyoruz ama nolur nolmaz diye yenileteceğiz. Hasan Bey, evet ona dikkat ediyorum, biz özellikle İtalya'da otoparklara baya para...

7. F

Ynt: Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu Sahiden böyle bir kısıtlama varmış, kendi araçlarımızla çıkmamız gerekecek bu durumda, kalabalık olduğumuz için tek minibüs gidelim diye düşünmüştük. Bulgaristan yol durumuyla ilgili yorumunuz var mı acaba?
  8. F

Ynt: Arabayla, İstanbul-viyana, Rota Ve Bulgaristan Yol Durumu Şadan Bey, yanıtınız için teşekkürler yalnız kiralık araçla Bulgaristan'a girişte sorun mu oluyor, tam anlayamadım. Ben hem gidiş hem de dönüşü Bulgaristan üzeri düşünmüştüm, mümkün değil mi sizce?
  9. F

Merhaba, Ağustos ayında İstanbul'dan başlayıp, Belgrad Budapeşte Viyana'yı görerek tekrar İstanbul'a döneceğimiz 11 günlük bir gezi planlıyoruz. Minibüs tipi bir araç kiralayarak gezeceğiz. Benim planım Bulgaristan üzerinden ilk gün Belgrad'a ulaşıp, 2 gece Belgrad, 4 gece Viyana, 3 gece...

10. F

Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı

Ynt: Bu Yazı Tam Bir İtalya Gezi Yazısı Değil, Biraz Anı, Biraz Gezi, Biraz İç Dökme Tarzında Bir Yazı Ben de devamını bekliyorum, çok sıcak bir yazı olmuş ve akıcı. Birdahaki sefere iki kişiden fazla grupla Avrupa'ya giderseniz araba kiralamanızı öneririm:)

11. F

İtalya Turu Hk. Yardım

Ynt: İtalya Turu Hk. Yardım Biz eşimle birkaç kez İtalya'da araç kiralayıp gezdik, benim önerim minik bir araç kiralamanız ve istediğiniz gibi gezmeniz. Parasız yollardan giderseniz maliyetin trenle ulaşımdan fazla olmayacağını düşünüyorum ayrıca araba büyük rahatlık oluyor. Roma için bence de...
  12. F

Bosna ,hırvatıstan Ve Karadağ

Ynt: Bosna ,hırvatıstan Ve Karadağ Biz 2010 yılında 10 günlük, Saraybosna'dan başlayan ve Mostar, Dubrovnik, Split ve Plitvice Gölleri Bölgesini kapsayan bir gezi yaptık, arabayı yolculuktan önce Sixt'ten kiraladık, Saraybosna Havaalanından teslim alıp, dönüşte yine buradan teslim ettik. Hırvat...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR