Arama sonuçlarınız

1. M

Scooter'da A2 Ehliyet Şartı Kalkıyor

katılıyorum fakat avrupada şöyle de bir durum var. a2 ehliyetini aldın. bayiden içeri girip selamn hello dayı şurdan bana bi 1300 hayabusa diyemiyosun. çoğu avrupa ülkesinde ilk sene max. 250 2. sene sonuna kadar da max 550 cc makina kullanabiliyosun. zaten b sınıfı ehliyet verilirken teorik...

2. M

Böyle Bir Motor Buldum Ama...

Ynt: Böyle Bir Motor Buldum Ama... anahtarlık gibi
  3. M

Türkiye'de Custom Chopper?

Ynt: Türkiye'de Custom Chopper? ttchoppers a sakın diyorum. yaptıkları makinalar vitrinin dışından bakınca bişeye benziyo fakat yaklaşınca göreceğin tek şey iyi malzeme ve kötü işçiliğin özensizce bir araya gelişidir. ilkokulda yaptığım patates baskılar yaptıkları airbrushtan daha başarılıdır...

4. M

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? honda shadow vt 750 (çok yakıyooooooo)
  5. M

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... otomatik şanzımanlı motorlarda rodaj süreci kitapçıkta 1000 km olarak belirtilir. fakat motordaki vibrasyon kesilene kadar rodaj formatında sürmek gerekir. ilk 1000 km ; 2 kişi binmeden sürekli yarım gaz yada tam gazda gitmeden farklı gaz aralıklarıyla giderek...

6. M

Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk"

Ynt: Türkiye'nin İlk Trike Motorsikleti "Hazey Türk" vosvos tospağadan trike yapabilirsiniz arkadaşlar http://www.dingbobtrikes.com/trikeframe_03SA/trikeframe_03SA_5/vw%20trike%20frame%20with%20swing%20arm%20suspension_1.jpg ortalama 6000 ytl gibi bi fiyata maloluyo

7. M

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... modemiles genelde cross için hazırladığımız makinalarda bu 2. tür rodaj sistemini uygularız. 40 dk. kadar düşük yine aynı süre kadar orta ve aynı süre yüksek devirde motorun rodajı tamamlanır. fakat bu sadece kompresör sistemi için geçerlidir yani; piston...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR