Arama sonuçlarınız

1. D

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Bende, arabayı aldığımda üzerinde " ]235/65R17 108T XL Wrangler [/B][/SIZE] [/B][/SIZE] Bende, arabayı aldığımda üzerinde "235/65R17 108T XL Wrangler AT MS" lastikler vardı. Bir senedir kullanıyorum, çok memnun kaldım, hatta stepne olarakta bir tane daha aldım. Sizde düşünebilirsiniz!? Negatif...

2. D

5.25 Çekme Karavan Ile Gezilir Mi?

Sayın Erdoğan bu taş bana galiba!? :smiley: Bizde de evdeki herkes hatta rahmetli validem bile Yük.Müh. bir tek ben mühendis olamadım, gerçi dört tane İTÜ ve YTÜ den lisans diploması var ama yüksek yok işte; hatta 50 yaşında bile hala açık öğretimde tarih bölümünde okuyorum ama "Yük." yok işte...
  3. D

Sayın Yük.Mühendis, kusura bakmayın adınızı bilmediğim için lakabınızla hitap ediyorum. Sizin bahsettiğiniz sorun esasında benim ilk yazımın içinde de var! Bende konforu evimi aratmayacak gezici bir ev daha sonra arazi, tabii ki en sonunda da yeri çok beğenirsem arazi alıp artık temelli veya...

4. D

Sayın Çelebi, sorumum özüne inmişsiniz, teşekkür ederim; sorum esasında belki de şöyle olmalıydı: Yaşam biçimime uygun, arabamın çekebileceği kadar ufak ama bana konteynır sorunları yaşatmayacak kadar da büyük bir karavan ne olmalı? Konteynır sorununa gelirsekte, ben Büyük Sahra'dan Osta Asya'...
  5. D

Murat bey, cevabınız için teşekkürler, ancak mesleğim gereği detaylara olabildiğince takıntılı biriyim, yerli karavanları da epey bir araştırdım ve yabancılarla karşılaştırdım, gene mesleğim gereği de keşke böyle değilde böyle yapsalardı dediğim birçok yönlerini gördüm. Bunları bazılarını...

6. D

Sayın yük. mühendis, 30 yıllık mimar ve endüstriyel tasarımcı olduğumu yazmıştım, yani 30 yıldır ekmeğimi milletin sabit konaklaması için gerekli işleri hem ergonomik, hem konforlu, hem hijyenik hemde olabildiğince makul fiyatlarla yaparak çıkardım. Emin olun ki sizin sunduğunuz çözümün 3 te...

7. D

Bu arada bu ebatlarda Türkiye'de pazarlanan hangi yabancı markaları önerirsiniz(Adria, Bürstner,Hymer(eriba), Weisenberg vs..) Teşekkürler.
  8. D

Öncelikle cevap yazan herkese teşekkürler. Aykut bey tavsiyeniz için teşekkürler; bende o civarlarda bir karavan düşündüğümden "Adria 522up"ı örnek vermiştin. Yalnız bunlar full donanımlı olduklarında üzerindeki ağırlık standart donanımlı olduklarından çok fazla oluyorlar herhalde!? Örneğin...
  9. D

Selamlar, Hazır konu bulmuşken, kafamdaki bir kaç soruya tecrübeli arkadaşlardan yanıt almak isterim. Artık emekli olma vaktim geldiğinden ve büyük şehirden kaçma hayalim olduğundan, Güneyde uygun bulduğum herhangi bir arazi üzerinde uzun süreli yaşamak istiyorum. Bu düşüncemi açtığımda kuzenim...

10. D

Yurtdışından Çekme Karavan Almak Nasıldır ?

Hayır bırakamaz! Bırakın yurt dışından Türkiye'ye sokulan malları, normalde herhangi bir yabancı ülkeye girdiğinizde yanınızda getirdiğiniz malların pasaportunuza işlenmesi gerekir, aynı pasaportla o ülkeden ayrılırsanız o malı da yanınızda dışarı çıkarttığınızı teyit ettirmeniz gerekir, tıpkı...

11. D

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

Yaklaşık 2 aydır 1.9DDiS kullanıyorum. Araçtan genelde çok memnunum. İlerde buraya araca yaptığım eklemeleride koyacağım. Sizin sorunuza gelirsek, sadece Grand Vitara için değil genelde de konuşmak gerekirse, sizin kullanacağınız lastikler bilinen A/T veya MT(Mud Terrain) lastikler olacaktır...
  12. D

Grand Vitara 1.9 Ddis Ve 2.0 Jlx-al Arasında Kaldım Yardım

Selamlar, Evvelsi hafta bende, dizel bir 2009 trafik çıkışlı ama 2008 kasa alarak aranıza katıldım. Benimde arkadaşın ki gibi ilk dizel ve SUV/arazi aracı deneyim( gerçi şirket arabası olarak benzinli Mitsubishi L200 deyimim var ama onun bakımı vs bana ait değildi, A noktasından B noktasına...

13. D

Suzuki Grand Vitara

Selamlar, Bende senelerdir sadece okuyucu olarak pasif düzeyde takip ettiğim bu foruma hasbelkader araç konusunda 2009 model Suzuki Grand Vitara alarak fiili olarak katılmış bulunuyorum. Bu cihazı Aliexpress'te bende gördüm ve beğendim; bu cihazla ilgili size sormak istediğim kaç cd aldığı...
  14. D

Suzuki Grand Vitara

Selamlar, Bende senelerdir sadece okuyucu olarak pasif düzeyde takip ettiğim bu foruma hasbelkader araç konusunda 2009 model Suzuki Grand Vitara alarak fiili olarak katılmış bulunuyorum. Bu cihazı Aliexpress'te bende gördüm ve beğendim; bu cihazla ilgili size sormak istediğim kaç cd aldığı...
  15. D

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Peki, o zaman baştan başlayalım! Ne de olsa burda kelimelerle birbirimizi dövme amaçlı olarak yazışmıyoruz. Felsefi konuların konuşulduğu, yazıldığı bir ortam da değil, birbirimizi hırpalamayalım!:) Benim öğrenmek istediğim şunlar...

16. D

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? T.C. vatandaşı olarak herhalde T.C. kanunlarına uymak zorundayız. Burada ne yapamayacağımı değil ne yapabileceğimi öğrenmek için yardım istedim, tabii ki kanunlar çerçevesinde de neler yapabilirim onu öğrenmeye çalışıyorum...
  17. D

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Cevabınız için çok teşekkürler. Yalnız şu "tahsis" olayını anlamadım. Biraz açıklama yaparsanız sevinirim. Saygılar..
  18. D

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Birde amatör telsiz sınavı ile KMT(kısa mesafe telsiz) sınavı ayrı ayrı konular mı? Ayrı konularsa farkları nelerdir?

19. D

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? Herkese selam, Forumda bu konuda yeniyim. Telsizlerle ilgili birçok konuyu saatlerce inceledikten sonra aradığım konu başlığını buldum. 3. sayfadan 6 sayfaya atladığım için kusura bakmayın, ama bir an evvel sorumu sormak ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
doggukann

SON KONULAR

Geri