Arama sonuçlarınız

1. K

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Ynt: Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi Teşekkür ederim İlhami Bey ama ben hem ekspertiz yapıp hem de olası bir sorunu tamir edecek bir usta tavsiyesi sormuştum. Sadece ekspertiz için Bolu'da Yağmur Oto Test Merkezi var ama ben denemedim bilmiyorum. İlginiz için teşekkür ederim

2. K

Bolu'da Suzuki Ustası Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, Bolu'da ekspertiz yapan bir Suzuki ustası tavsiye edebilir misiniz ? Forumu epey karıştırdım genelde Düzce'de bir ustadan bahsediyor Bolu'daki arkadaşlar. Bir de, Bolu sanayide Mustafa Usta varmış ama o da Land ustasıymış. Sadece ekspertiz yaptıracağım. Bu konuda...
  3. K

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 Jlx Vitara Kıymete Mi Bindi? Çok iyi ya :-) 3 yıl önce açılıyor konu. Sonra 2 yıl boyunca birşey yazılmıyor. Ardından biri arşivde okuyup birşey yazıyor. Hiçbirşey olmamış gibi konu kaldığı yerden devam ediyor :-)))) Seviyorum bu siteyi.... :-) Sonuç olarak arkadaşlar, 3...

4. K

İzmit'te Kalacak Apart Vs.

Ynt: İzmit'te Kalacak Apart Vs. İzmit kira açısından çok uygun bir şehir. Yüzlerce alternatif var ve İstanbul piyasasına göre çok uygun. Ama otelcilik açısından fazla gelişmemiştir. Yeni yeni açılıyor. Kiralık olarak aramanız daha uygun olur diye düşünüyorum.
  5. K

İzmit'te Dev Tüneller

Ynt: İzmit'te Dev Tüneller O tünellerin Kartepe'ye kadar gittiği, Astakoz döneminden kaldığı hep söylenir. Kartepe'de de var benzer tüneller. Eski adıyla Keltepe, hani dağa ayıp oluyor diye isim değiştirdiler ya, kel diye adlandırılmasının sebebi, zirvesinin haberleşme amacıyla kayalarla...

6. K

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi Güzel paylaşım. Emek verip yazan herkese teşekkürler. Hala faydalanıyoruz işte. Konu biraz karışık tabii birkaç kez okumak gerekiyor. Arada kaybolmasın. Takip.......

7. K

Vitara 1.6 Jlx Wagon ile Grand Vitara 1.6 Arasında Fark Var mı?

Ynt: Vitara 1.6 Jlx Wagon İle Grand Vitara 1.6 Arasında Fark Var Mı? Grand Vitara'nın manuel vitesi de hemen hemen yok gibi. Şu ana kadar olan 1 tane gördüm.
  8. K

2000-2001 1.6 jlx Vitara Kıymete mi Bindi?

Ynt: 2000-2001 1.6 Jlx Vitara Kıymete Mi Bindi? Desenize eski tas eski hamam. Anlamadığım konu ise 98 öncesi Japon montajdır daha iyidir denip 2000 modellerin fiyat yükseltmesi.
  9. K

Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ?

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? Değirmendere dünyanın en güzel sahil kasabalarından biridir. Gençliğim, lise yıllarım orda geçti benim :-) Biz yeni evliyiz. Bütün yaz 2 ay kampta geçiyor. Hatta bu yıl kampa gittik çadırı bıraktık nikahı yaptık döndük balayını yine çadırda geçirdik. :-)...

10. K

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? İlginiz için çok teşekkür ederim Emre Bey, Frontera'lar çok ilgimi çekiyor aslında ama fazla araştırma imkanım olmadı. Görüntüsü bile her Frontera'nın değişik. Ya da çekimlerden bana öyle geliyor bilmiyorum. Sanki rahatça modifiye edilir bir araç görüntüsü...

11. K

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? Defender konusunu 1 yıldır araştırıyorum. Daha defender sahibi olmadan görmek için bile çok masraf yaptım Defendar'a. Her yerde yazıyorum, Defender'cılardan çok şey öğrendim ve hala öğrenmeye devam ediyorum. Defender bambaşka bir alem. Hatta Londra'da...
  12. K

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? Ben Defender gördüm mü cama yapışanlardanım. hele bir de kıvamında modifiye edilmişse. Ama bulunduğum bölge ve istanbul şehiriçi trafiği Defender 110'u imkansız hale getiriyor. 90 kasa da yok zaten. Bende 2005 Ford Focus var. 1.6. Trend HB.. Daha mekanik...

13. K

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? Benim istediğim model Vitara'nın yakıt konusu bu başlıkta tartışılmış. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47216.20 Burda ikileme düştüm çünkü ben bu konudan yola çıkarak Vitara'nın en uygun seçenek olduğunu düşünüyordum.
  14. K

Ynt: Kamp İçin Hangi Aracı Almalıyım ? Arkadaşlar uyarılarınız için çok teşekkür ediyorum. Gezenbilir Suzuki bölümünden edindiğim bilgilerle Vitara dedim ama siz kullanıcı olarak yakıt konusunun altını çiziyorsunuz. Bu verdiğiniz değerler yükseltme ve MT lastiklerle mi ? Defender ve Pajero'lar...
  15. K

Merhaba Arkadaşlar, Genel olarakarazi araçlarının konuşulduğu bir bölüm bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. 1 yıldır araştırıyorum, daldan dala kondum diyebilirim. - CJ ile başladım yakıtla başedemeyeceğimi anladım. - Series birçok ihtiyacımı görse de şehiriçi ve uzun yolda beni...

16. K

Vitara Ön Takım+tampon

Arkadaşlar, Sj'nin far + tampon ve ızgarasını söküp 93 model bir Vitara'ya takabilir miyiz ? Teşekkürler
  17. K

2.6 pajero yakıt

Pajero Değil Dodge Raider... Sevgili Hamdi Bey, Sizin aracınız Pajero altyapılı Dodge Raider aslında tam anlamıyla PROJELİK bir YARIŞ aracı. Ama bunu yapabilmek için teknik ekibe sahip olmak lazım. Pajero ustalarıyla değil, Dodge ekibiyle yapılacak bu iş. Defendercıların mantığıyla yapılacak...
  18. K

Pajero Yerine Montero ?

Herhangi bir Pajero'yu Amerika ve İspanya örnekleri gösterilerek MONTERO olarak ruhsata işletmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar ?

19. K

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 Pajero Yakıt Merhaba Hamdi Bey, Benim için 2 farklı satıcı var. Birincisi malum site satıcısı. İkincisi Gezenbilir dostları. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi sizin burda olduğunuzu bilseydim, bir haftadır onca araştırmaya girmezdim. Burda yazdığınız mesajlardan aracın tüm...
  20. K

2.6 pajero yakıt

Ynt: 2.6 Pajero Yakıt Merhaba Hamdi Bey, Ben aracınızla çok yakından ilgileniyordum. Çok araştırdım 1 haftadır. Hatta dün pazar günü atlayıp gelecektim İstanbul'dan sırf görmek için. Ancak dostça ve iyi niyetle söylüyorum aracınızdan çok verdiğiniz ilanla ilgili bazı sıkıntılar var ve insanı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri