Arama sonuçlarınız

1. ismail06

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaşım seninde belirttiğin gibi, bu grup bizim grubumuz. dostlukların arkadaşlıkların dibine kadar yaşandığını bir topluluğuz biz. Bizi bazı (ismi lazım değil) gruplardan ayıran en önemli ve en temel özelliğimiz kimsenin kimseden bir çıkar...

2. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dostum, yazdıklarının her kelimesine katılıyorum. bu kadar öz verili çalışmalarından dolayıda seni kutluyorum. Bravo Bravo Bravo
  3. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Her ani macera dolu bir o kadarda keyifli bu etkinlige emegi gecen herkese sonsuz sevgi ve saygilar

4. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Valla is cok dusecek gibi haklisin. Olsun buyuk bir zevkle elimden geleni yaparim
  5. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cigdem ben ostim tarafindan gelmiyorum ama o taraftan gelen biri olmazsa ben o taraftan gecer alirim seni. Sabah ararsin duruma gore. 05337783718

6. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dostum emin ol o an bu fotolarda gorunen duygularin hic birinin farkinda degilsin. Ama yasamak isterseniz buna benzer anlari biz arada sirada organize ediyoruz bilgi veririm ve misafirim olursunuz.

7. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu da inişe geçerken
  8. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Abimle yarıştığımız dönemlerden. Hız tutkusundan sonra dağlara vurdum kendimi :)
  9. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İlkey Bey çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

10. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Erem abi, menajerim gelecek mi Pazar günü. Malum kurtarma işlemi falan yapmak icap edebilir :) :)

11. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sıcaklık En düşük 2, En Yüksek 5 derece görünüyor. İmkanı olan herkes yakacak odun getirirse isabetli olur diye düşünüyorum. Ateşi yakarız Savaşın getireceği çekirdekleri yeriz :) :) :) :) :)
  12. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın Dostlar, Pazar Günü karla karışık yağmur varmış. Bol çamurlu, bol karlı bir gün olacak gibi, hayırlısı bakalım.

13. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Nasıl, beğendiniz mi aracı. Pazar günü daha detaylı incelersiniz artık.
  14. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın Dostlar, Bu durumda Çamkoru iptal mi. (Savaş, Mesut)
  15. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Söyleyecek bişey bırakmamışsın. her anı 5 yıldız olan bir organizasyon oldu. herkese teşekkürler. iyi haftalar olsun

16. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savas dostum benim is yerinde mesai var bugun. Ama yine gecte olsa katilmaya calisacagim.
  17. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Samimiyetime inan dostum. Araba senin.
  18. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hayırlı uğurlu olsun dostum sana da, alana da.

19. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cherokee yi mi sattın yoksa?
  20. ismail06

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Vay be koca ağacı sökmüşler :)) (Kurumuş Ağaç)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri