Arama sonuçlarınız

1. G

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Hocam günümüzde ''off road'' olayında esaslı arabalar için zaten bir full duster parası harcanabiliyor.Bununla kıyaslandığında elbette aynı performansı beklemek akılsızlık olur.Türk milletinin doğrusu bizim ihtiyacımız olansa deyim yerindeyse köye kente ava...

2. G

Duster Su Geçiş Yüksekliği

Ynt: Duster Su Geçiş Yüksekliği Sanırım aradığımız bu. ;D Resimden anlaşılır olmaz ise aşağıdaki linki kullanarak inceleyebilirsiniz ama Almanca. Ayrıca siparişde alıyorlar sanırım.Kontak kurup geri dönüş alan olursa paylaşmasını rica edeceğim.Bende yeni kasa (2014) duster sahibi adayıyım...
  3. G

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl Yok yahu... Sadece ben bu markadan çok memnunum hem müşteri ilişkileri çok ilgili hemde ürünleri çok kaliteli. Aynı muadil firma malzemelerine göre de uygun fiyatlı. Reklamdan ziyade ''alan memnun,satan memnun'' durumu Murat hocam... ;D

4. G

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl Murat bey tam anlamadım sanıyorum? :D
  5. G

Bu Ayakkabı Nasıl

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl Hocam bahsi geçen bot markanın kampanyalı ürünlerinden...Sizdeki kuponla kullanımınıza uyarsa hiç düşünmeyin derim.Ben uzun zamandır Merrell kullanıyorum.Amerikan kaynaklı ve nano teknoloji kullanan bir firma. Ürün kalitesi muazzam. Günümüzde en bilindik outdoor markası...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri