kayhan_5268' Alıntı:Bir dusterim yok (şimdilik) ama bu siteyi belkide en çok ziyaret edenlerden biride benimdir herhalde, günde 2-3 kez kesin girip bakıyorum ne var ne yok diye, sizin de bildiğiniz gibi duster aracı tam off road aracı değil sadece biraz zorlu yol şartlarında iyi performans verebilen bir araç bu nedenle dusterlarınızı çok da zorlamanın veya riske atmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum helede standart bir dusteri, hani biraz modifiye edilir o zaman tamam ama fabrikadan çıktığı gibi duran bir dusterlada 50-60 cm suya girmek çok da doğru olmasa gerek.
;Dyasakşehir07' Alıntı:ekonominik alınabilir işletilebilir bir dört tekerlekli yürüyen bişeyler işte.yoksa o paralara bir başka araç alınıp binilebilir.ayrıca ilker beyin videosunda da o suyun yüksekliği okadar abartılı da değil.sadece araç hızlı geçtiği için suyu itiyor ve derin görünüyor.ona bakarsanız ondan daha derin yeri ben 88 doğanla geçmiştim ve su kaputun üstüne kadar çıkmıştı.kediye yavrusu aslan görünür gibi olmasa ve gerçekleri görsek daha iyi olur kanaatindeyim.yine de benim gibi dusterı olmayanlara tavsiye edebilirsiniz ama birkaç model eski olsun japon olsun mantığı benim için daha kabul edilebilir...