Arama sonuçlarınız

1. volkanyasarlar

Gezenbilir Üyelerine Özel; Karavanist Karavan Ve Ekipmanları Fuarına Ücretsiz Davetiye

Merhaba Bireysel ziyaretçi olarak kayıt olup bilet almak istediğimde, geçen sene de bilet almak için kullandığım e-posta adresi kayıtlı hatası alıyorum. Her sene yeni bir email mi kullanmak gerekiyor, bu çok mantıksız geldi bana. Yalan yanlış bir email de girmek istemiyorum. Gerçek bilgilerle...

2. volkanyasarlar

Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi..

Ynt: Bayramda Kerpe de kamp ve kampı zehir eden işletme sahibi.. Merhaba, Çok yeni bir konu değil ama bir kaç gün sonra Kerpe'ye kampa gideceğim için yazınız ilgimi çekti. Eğer herhangi bir sakıncası yoksa (sizin ve/veya site yönetimi açısından) kamp yerinin ismini belirtmeniz mümkün mü...
  3. volkanyasarlar

Çadır Konusunda Tavsiyeleriniz

Kadir bey, yorumlarınız için teşekkürler İki kişi kamp düşündüğümüz için sanırım 3 kişilik olan konfor sağlayacaktır. Ama sizin de söylediğiniz gibi, 2 kişilik çadırlara kıyasla 3 kişilikler, aynı marka için hemen hemen 100TL gibi artı bir maliyet demek oluyor. Fiziksel olarak kontrol edip...

4. volkanyasarlar

Yorumlarınız için teşekkürler. Söylediğiniz gibi, Hepsiburada'da kampanya bitince fiyat yüksek kalmış. Diğer alternatifleri değerlendireceğim.
  5. volkanyasarlar

Evet, bu 3 mevsim / 4 mevsim kavramlarında Türkiye'de sorun var. Dışarıda 4 mevsim olarak satılan çadırlara bizimkiler 5 mevsim diyor. Dolayısıyla, 4 mevsim dedikleri, 3 mevsimlik çadırlardan hallice olanlar :) Yorumlarınız ve katkılarınız için hepinize teşekkür ederim.

6. volkanyasarlar

Çadır marka ve modelleri , testler , kullanıcı yorumları

Ynt: Çadır marka ve modelleri , testler , kullanıcı yorumları Sanırım forumda en çok aranan konulardan biri bu. Camping'e heves etmiş benim gibilerin çadır seçimi konusundaki kararsızlıkları. Kullandığınız çadırları ve yorumlarınızı paylaşmanız bir çok kişi için gerçekten faydalı olacaktır.

7. volkanyasarlar

Kampa sıklıkla araçla gitmeyi düşünüyorum. Boyum 1.78
  8. volkanyasarlar

Gökçeada

Ynt: Gökçeada Merhaba, Ben de askerliğimi Gökçeada 5'inci Komando Alayı'nda yaptığım için çok iyi biliyorum. Gerçekten çok keyifli ve belki zaman zaman istemeyeceğiniz kadar sessiz sakin bir ada. Ama neresinden bakarsanız bakın, gerçekten bakir kalmış bir çok güzellik barındırıyor...
  9. volkanyasarlar

Merhaba, Daha çok yeni camping yapmaya başladım. Daha doğrusu, sivil eşyalar konusunda çok yeniyim. Daha çok yaza yakın bahar aylarında ve yazın, kamping alanları ağırlıklı kamp düşünüyorum. Belki zaman zaman serbest kamp da yapmayı düşüneceğim. İki kişilik bir çadır konusunda uzun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri