Arama sonuçlarınız

1. B

Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008)

Ynt: Gezenbilir 2. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (13 Eylül 2008) Her sene farklı bir tat alıyorum bu gece fotoğrafı gezilerimizden.. Bu sene de özellikle benim için iki yeni yer öğrenmiş oldum. Lalelideki Taş Han ve Tophane'nin tepesindeki setüstü.. Gösterenlere teşekkürler...

2. B

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

1- Caner 2- Ufuk 3- Toygun 4- A.Kadir Arsu (akarsu) 5- Insel Inal 6- Iceman® (ibrahim öcel) 7- Kaan YAKAR +6 Arkadaşlar maalesef benim de engelim çıktı. Katılmayı çok istediğim bu tandem olayından üzülerek listeden ismimi yukardaki şekilde çıkarıyorum.. Sizlere iyi eğlenceler dilerim.
  3. B

5. Gürsu Havacılık Şenliği (25 - 27 Temmuz 2008)

1- Caner 2- Ufuk 3- Behiye

4. B

Gezenbilir 1. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007)

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) merhaba.. bu güzel aktiviteye devam edilme isteğine çok sevindim.. inş. garipçe köyünde kahvaltı etmeyi başarabiliriz.. bunun için tempolu yürümek, ekip organizasyonu üzerinede çalışalım derim:)) daha hızlı seyretmek için...
  5. B

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Evet Canercim, biliyorum benim güneş 6:51 de doğuyor!! 6:51; 6:51 telkinimle gidenler olmuştu, ben kalmıştım.. ne komik:)) direttiğin için teşekkürler..

6. B

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Eylül 2007) Herkese Merhabalar, doğrusu ben daha yeni yeni kendime gelebiliyorum.. Hernekadar sabahlayabileceğime kendim bile inanmazken bu değişik deneyimi yaşayanların arasında olmanın gururunu ve keyfini yaşıyorum. Öyle hoşuma gitti ki.. Bir...

7. B

Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı

Ynt: Gezenbilir Ramazan Gecesi Fotoğrafı Merhabalar, Beni de listeye ilave eder misiniz.. Size herhangibir noktadan katılmaya çalışacağım.. görüşmek üzere hoşcakalın...
  8. B

Haftasonu Programı 30 Haziran / 1 Temmuz Denize Girmeli Tekne Sefası

Ynt: Haftasonu Programı 30 Haziran / 1 Temmuz Denize Girmeli Tekne Sefası Arkadaşlar teknemiz dolmuştur. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederiz. Bir sonraki aktivitemizde görüşmek üzere diyorum.
  9. B

Ynt: Haftasonu Programı 30 Haziran / 1 Temmuz Denize Girmeli Tekne Sefası Arkadaşlar, işte size sunduğum seçeneğin son durumu. Katılan olursa memnun olurum. www.trekist.com dan da aktiviteyi düzenleyen gurubumu tanıyabilirsiniz. Pazar 1 temmuz da günübirlik adalar tarafına tekneyle gidilecek...

10. B

Evet Arkadaşlar, 30 Haziran ve 1 Temmuz tarihindeki programımıza dikkatinizi çekmek istiyorum.. Yaz bitmeden bir tekne gezintisi yapıp, deniz ve güneş sefası yapalım. Bu yaz sıcağında daha iyi ne olabilir değil mi? Özel istek üzerine daha önce bizi gezdiren Köksal amcanın teknesıne doluşup...

11. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü http://picasaweb.google.com.tr/b6h1y6/2007_06_17doAnAy den diğer fotoğraflara bakabilirsiniz.. buraya yüklemek için çok uğraştım ama olmadı
  12. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü

13. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü Caner güzel fotoğrafların ve aktiviteye ilişkin bilgilendirmen için teşekkürler..
  14. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü Son durumumuz 18 kişi olduk. Artık gelmek isteyenleri kabul edemiyoruz. Fotoğrafları sizlerle paylaşacağız.:) Herkesin gösterdiği ilgiye teşekkürler.
  15. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü teklif var ısrar yok tabii ki.. hem babalar günü, hemde üniversite imtihanları var. engeli olup da gelemeyen ama gelmeyi çok isteyen kişiler olduğunu biliyorum. artık onlarda çektiğimiz fotoğraflara bakarak avunurlar.

16. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü Doğançay köyünde de kebabçı buluruz size.. erkek elemanlara iltimas geçilecek. bu fırsatı kaçırmayın isterseniz:)))
  17. B

Erzurum'dan Yusufeli'ne Çoruh Nehri

Ynt: Erzurum'dan Yusufeli'ne Çoruh Nehri Ayçacım çok güzel, adrenalinli, maceralı ve de tehlikeli bir aktivite yaşamışsın.. Kazasız belasız hasarsız bitirdiğine, keyifli zaman geçirdiğine sevindim. Darısı başımıza:)) Vedat hocayla bizde patlangoçta tanışmıştık. Bize sunum yapmıştı. Bir gün...
  18. B

Doğançay Dere Yürüyüşü

www.trekist.com DOĞANÇAY DERE YÜRÜYÜŞÜ Aktivite Adı : DOĞANÇAYDA JAKUZİ KEYFİ Aktivite : dere yürüyüşü, Tarih : 17/06/2007 PAZAR Açıklamalar: Doğançay en keyifli dere parkurlarından biri. Dere boyunca küçük göletler mevcut, isteyenler yüzebilir, bunlarda yüzmek mümkün. Dere yürüyüşü yapmak...

19. B

Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı

Ynt: Doğduğu Yerden Döküldüğü Yere Filyos Çayı Canım Ayça'cığım çok güzel değerli fotoğrafların için teşekkürler.. Aktivitemizi çok güzel anlatıyorlar. Küresel Isınma deyip duruyoruz.. Bu konuda herkesin duyarlı olması ve bilinçlenmesi gerek diyoruz. EN BÜYÜK TEHDİT “KÜRESEL ISINMA”...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri