Doğançay Dere Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan behiyeisler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,014

behiyeisler

Yeni Üye
www.trekist.com

DOĞANÇAY DERE YÜRÜYÜŞÜ

Aktivite Adı : DOĞANÇAYDA JAKUZİ KEYFİ

Aktivite : dere yürüyüşü,
Tarih : 17/06/2007 PAZAR
Açıklamalar: Doğançay en keyifli dere parkurlarından biri.
Dere boyunca küçük göletler mevcut, isteyenler yüzebilir, bunlarda yüzmek mümkün.
Dere yürüyüşü yapmak istemeyenler için parkurun başlangıcında uygun piknik yerleri var.

Yer : DOĞANÇAY GEYVE

Gidiş Dönüş : 07:00 / 20:30 Araç yolculuğu 2,5 saat

Yürüyüş Süresi : 4-6 Saat

Hava Durumu : 26 ° GÜNEŞLİ
Duraklar : 07:00 Taksim / 07:30 Kadıköy Haldun
Taner / Kartala kadar E5 üzeri
Aktivite Maliyeti : 35 ytl.

Dahil olanlar : Ulaşım, sabah poğaça,çay ve rehberlik,
BAHADIRSEYREKOĞLU 05322973149 bahadir@trekist.com
MEHMET İNCESU 0533 5508305 mehmetincesu@hotmail.com
BEHİYE İŞLER 05323366144 behiyeisler@hotmail.com

Önerilen Malzemeler: Boğazlı rahat bir ayakkabı, rahat bir pantolon
ya da eşofman ,şapka, güneş gözlüğü, küçük sırt çantası, yağmurluk,
yedek çamaşır ,fener,dönüş için kuru ayakkabı ve giysiler, varsa
kullandığınız ilaçlar, yüzecekseniz mayo havlu

GRUBUN AMACI
Grubumuz doğa sporlarını yapmak, yaygınlaştırmak doğayı ve doğa sporlarını sevdirmek amacı ile kurulmuştur. Grubumuz ticari veya başka amaçla aktivite düzenlemez.Düzenlenen aktivitelere birlikte katılabilmek ,haberleşmek amacı ile kurulmuştur. Grubumuzda periyodik zamanlarda doğa sporları eğitimleri ücretsiz olarak verilmektedir.
GRUBA NASIL KATILABİLİRSİNİZ ?
Web sitemizdeki tanışma formunu doldurarak, e-posta grubumuza dahil olup, tanışma toplantılarını duyurulardan takip edebilirsiniz.
GRUBUMUZUN KATILDIĞI AKTİVİTELER
Trekking , yaz ve kış kampları, rafting, scuba, offroad, kanyon geçişi , mağaracılık, kaya tırmanışı, dağcılık.

Etiketler

Ynt: Doğançay Dere Yürüyüşü

Doğançay köyünde de kebabçı buluruz size.. erkek elemanlara iltimas geçilecek. bu fırsatı kaçırmayın isterseniz:smiley:))

teklif var ısrar yok tabii ki.. hem babalar günü, hemde üniversite imtihanları var. engeli olup da gelemeyen ama gelmeyi çok isteyen kişiler olduğunu biliyorum. artık onlarda çektiğimiz fotoğraflara bakarak avunurlar.

Son durumumuz 18 kişi olduk. Artık gelmek isteyenleri kabul edemiyoruz. Fotoğrafları sizlerle paylaşacağız.:smiley: Herkesin gösterdiği ilgiye teşekkürler.

Evet gezimiz bir, iki arkada$in hafif yaralanmasi di$inda cok guzel gecti bu organizasyonda emegi gecen ba$ta Mehmet bey
ve Behiye Hanim olmak uzere katilan herkese te$ekkur ederim.

Resimleri bekliyoruz.

deccal kim diye düşünürken profil'den buldum: Sümer imiş :smiley:

Fotoğrafların flickr linkini veriyorum. Daha önce eklediğimde çıkmamıştı ama az evvel ön izleme yaptım geliyordu. Eğer sizlerde gelmez ise başka bir yöntem bulacağım.

Derenin başlangıç noktasına yakın bir yer:

561512154_d140e4373f.jpg

Ve grubu en çok zorlayan bölüm oldu. Suya düşmeden geçmek çok zordu ve çok şükür bu kısmı gidişte ve dönüşte kazasız belasız atlattık. Özellikle bu tip yürüyüşlere çok alışkın olmayan arkadaşlarımız için zorlu bir bölüm oldu burası. Allahtan Muhittin vardı da, tek tek geçirdi milleti :smiley:

564529699_faa1dbcfc7.jpg

Dere ile ilgili çok fotoğraf çekmediğimden bu da sonuncusu oldu:

564529733_363f8d977a.jpg

Ve bu arada ilk arı sokması vakasına maruz kalan kişiyim. O gün pek birşe yoktu ama dün ve bugün elim fena kaşınıyor. Tatlı tatlı kaşıyorum halen. Ama sıkılmaya başladım yahu.. Gece uykudan uyanıp da kaşınmak garip oluyor ;D

Bu Yusufçuk beni baya zorladı. 4-5 metreden zoomlama ile ancak çekebildim; hatta kısmen digital zoom'a da girmek zorunda kaldım.

564761549_da19d563a3.jpg

Ve bir yengeç kaya üzerinde bizi bekliyordu.

565804984_9d32406b38.jpg

Aynı bölgeye gitmek isteyenlere benim tavsiyem şu şekilde olabilir. Kalabalığı biraz daha sınırlı tutmakta ve dereye daha ileri bir noktadan girmekte fayda var. Toplu hareketten ötürü hızınız ister istemez düşük kalıyor; şelaleye gidiş ve dönüş süresinden ötürü gecikebiliyorsunuz.

Caner güzel fotoğrafların ve aktiviteye ilişkin bilgilendirmen için teşekkürler..

http://picasaweb.google.com.tr/b6h1y6/2007_06_17doAnAy
den diğer fotoğraflara bakabilirsiniz.. buraya yüklemek için çok uğraştım ama olmadı

behiyeisler' Alıntı:
buraya yüklemek için çok uğraştım ama olmadı
imageshack yerine photobucket kullanırsanız sanırım fotoğraflarınızı görebiliriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1020.0.html

Behiye sanırım photobucket'e uye degil; bana gönderdi 2 fotografi, ben ekliyorum.

kIMG_4193-1.jpg

kIMG_4189-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR