Arama sonuçlarınız

1. yasarye

2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ynt: 2013 Eylül Ayı Likya Yolu Yol Arkadaşı Arkadaşlar merhaba;öncelikle iyi yürüyüşler,dönüşte fotoğraflarınızı bekliyoruz.Kolay gelsin.

2. yasarye

Likya Yolunu Yürüdüm

Ynt: Likya Yolunu Yürüdüm Ayaklarına sağlık,paylaşım için teşekürler.
  3. yasarye

LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR

Ynt: LİKYA YOLU PARKURLARI, FOTOĞRAF VE NOTLAR Çok güzel fotoğraflar,ayaklarına-emeğine sağlık.

4. yasarye

Antalya - Adrasan - Mavikent - Kumluca

Ynt: Antalya - Adrasan - Mavikent - Kumluca Güzel resimler,emeğine sağlık
  5. yasarye

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler Merhaba arkadaşım... Arkadaşlarınla doğa yürüyüşlerine çıkabilirsin,onlara doğanın tertemizliğini,sessizliğini,güzelliğini yaşatabilirsin.Eğer bunların farkında olamıyorlarsa onları bırak şehirlerine,sanada engel olmasınlar.

6. yasarye

Likya Yolu Yürüyüşü

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşü Merhaba Mehmet ve Altuğ bey... Yürüyüşünüzle ilgili yazılarınızı okudum,resimlere heyecanla baktım.Güzel bir yürüyüş olmuş,emeğinize-ayağınıza sağlık.Bende Ovacık-Kabak Koyu arasını yürümüştüm ve değişik rotaları yürümek,-yine yürümek istiyorum.Paylaşım için teşekkürler.

7. yasarye

Likya Yolu; Karaöz - Gedelme Arası

Ynt: Likya Yolu; Karaöz - Gedelme Arası Arkadaşım emeğine sağlık,hatırlatma ve uyarıların için (çöplere bakınca inşaallah utanırlar.) teşekkürler.
  8. yasarye

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Emeğinize sağlık sizin adınıza çok güzel bir gezi olmuş.
  9. yasarye

İzmir-Antalya-Kemer-Olympos-Kaş-Kalkan-Patara-Ölüdeniz-Dalyan-Marmaris gezimiz

Ynt: İzmir-Antalya-Kemer-Olympos-Kaş-Kalkan-Patara-Ölüdeniz-Dalyan-Marmaris gezimiz Merhaba Sezgin Bey, Öncelikle güzel bir gezi olmuş, bu kadar fotoğraf çekmişsiniz,sanırım notlar da tutmuş olmalısınız, umarım kendinizede yeterince zaman ayırmışsınızdır. Emeğinize sağlık.

10. yasarye

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Doğayı seven insanın beklentileri çok fazla olmamalı,basit şeylerden mutlu olmayı bilmeli diyorum. Emeği geçenlere ve fotoğraf ekleyenler sonsuz saygılar.

11. yasarye

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Arkadaşım gerçekten çok güzel kareler,paylaşımınız için çok teşekkürler,emeğine sağlık.
  12. yasarye

Kişisel Galeri (sakirhoca61 - Lykia Yollarında)

Ynt: Kişisel Galeri (sakirhoca61 - Lykia Yollarında) Emeğinize sağlık,çok güzel resimler eklemişsiniz.Hadi sizide bekliyoruz dedirtiyor.İnşaallah çok yakında.Paylaşım için teşekkürler.

13. yasarye

07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu...

Ynt: 07-08 mayıs 2011 uçmakdere kamp ve avcılık organizasyonu... Merhaba Ömer Bey, Güzel bir gün ve güzel bir etkinlik olmuş (tabii daha çok büyükler açısından) bana oğlunuz biraz durgun gibi geldi,umarım oda eğlenmiştir.Doğada olmak güzel,fotoğraflar güzel,afiyet olsun.
  14. yasarye

Likya yolu çıralı

Ynt: Likya yolu çıralı Merhaba Erdi-Eren arkadaşlar,gezinizin yorucu geçtiğini yazmışsınız ama ben yazınızdan yorucuda olsa güzel bir gün geirdiğinizi anladım.Umarım yanılmıyorum,yolculuğunuza ait resimleriniz yokmu?İyi günler.
  15. yasarye

Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010)

Ynt: Bolu - Mengen Bürnük Göletinde Doğa Yürüyüşü (23 Nisan 2010) Bülent bey, Daha önce de Bürnük göletini duymuştum.Resimlerinizi görünce daha da etkilendim.Paylaşım için teşekkürler.

16. yasarye

Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011)

Ynt: Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011) Adnan bey mesajınız için teşekkürler.Hepimiz için sağlıklı günler.
  17. yasarye

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Sn. incvz67,Yeni Üye statüsünde olmam nedeni ile özel olarak cevap gönderemiyorum.Teşekkür ederim.
  18. yasarye

2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum...

Ynt: 2011 ağustos -eylül doğu karadeniz yaylaları gezi arkadaşı arıyorum... Bu tür resimleri gönderin arkadaşlar,gidebilecek durumda olanlara hatırlatma ve teşvik,gidemeyeceklere de umut olsun.Ayaklarınıza-ciğerlerinize sağlık.

19. yasarye

JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI

Ynt: JAPONYA’DA GÖREV YAPAN EKİBİMİZİN ÇALIŞMALARI Tebrik ederiz,elleriniz dert görmesin.
  20. yasarye

Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011)

Ynt: Bolu - Yedigöller'de Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (30 Mart - 2 Nisan 2011) Merhaba arkadaşlar,resimlere bakınca sanırım kamp beklediğiniz gibi güzel geçmiş.(hava şartlarına rağmen)En azından buradan öyle görünüyor.Ayrıca ellerinize sağlık,afiyet olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri