Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)
İbrahim bey,
Geç cevap verdiğim için özür dilerim.Çoktan beri siteye girmiyordu .bahse konu turu henüz yapmadım.
ancona Roma Toscana vadisi üzerinden Floransa Venedik ve Balkanlar'dan Slovenya Hırvatistan Sırbistan Makedonya yunanistan dönüş yolu...
Ynt: Yeni Kamp Sahası
Ağustos Ayında kampa gittim.çok naturel sade Doğa ile iç içe ve samimi bir kamp.Oğlak çevirmesi de çok güzelgeceleyin yıldızları böyle güzel başka bir yerde izleyebileceğinizi düşünmüyorum.Sabah kahvaltısıda çok güzel....Herkese gidip çadır kurarak bir hafta sonu...
Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim ..
Bende loap melbu 4 var gayet memnunum.iki kişi için bir hayli büyük bir çadır.eğer iki kişi kalacaksanız melbu 3 daha iyi olabilir.Şu ana kadar yağmur problemi yaşamadım.Tavsiye ederim
Ynt: Lykia Yolu Üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping
Bayramda burada iki gün kaldık.Hayatımda böyle sinek saldırısına uğramadım.Kesin bir çözüm bulunmalı.Binlerce sinek hücum ediyor.İlaç falan ne fayda...
Ayrıca duş,tuvalet yerleri vb çok kötü.İlgilenilmesi lazım.
Ancak yeri güzel.Bir...
Ynt: Acil Yardım Vx 100
Aynı sorun benim aracımda da var.İStavroz boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.Vitesi geriden ileriye alındığında boş vitesi geçerken bir iki saniye beklersen vuruntu olmayacaktır.
Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!
Tuzla'da hidrosan hortum isimli bir firmada yaptırdım.Hidrolik hortum yapan tüm hortumcularda yaptırabilirsiniz.....
Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!
Moralinizi bozmak istemem ancak bu hortumu hortumcularda 20 tl ye yaptırdım.kendim söküp taktığım içinde işçilik parası da vermedim?toplam 20 tl ye patladı. :)
Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.
Çanakkale,saroz,Gökçeada,kabatepe,bozcaada,gökçetepe,kömür limanı,ibrice......kamp,ateş,zıpkın,kitap okuma,rakı,balık.........
Yaz gelsiiiiiinnnnn. :)
Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?
Sabah kurulacak akşam toplanacak dediğiniz ve yazın kullanacağınızı belirttiğiniz için benim tavsiyem kolay kurulan çadırı tercih etmeniz olacaktır.
Ynt: Vietnam, Kamboçya, Tayland İçin Öneriler.
Bu güzergah için arkadaşımız Melih Eriş fazlası ile bilgi sahibidir.Kendisi de bu ülkelere seçkin ve elit grup turları düzenlemektedir.İnternet sitesini inceleyebilirsiniz.
Ynt: Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)
Cevabınız için teşekkürler.siteleri inceledim.oldukça faydalanacağım kesin.
Karavanlı değilim.jeep ile yolculuk yapmakta ve çadır kullanmaktayım.(seneye yüksek ihtimal ile araç üstü çadır olacak).
Sanırım bu araç ile de bahse konu karavanparklardan...
Tüm Gezenbilir ailesine iyi bayramlar....
Önümüzdeki yaz Temmuz ayında eşimle beraber Yunanistan'dan feribot ile İTalya(Napoli,Pompei,Amalfi,Sorrento,Roma)oradan feribot ile Barcelona oradanda Fransa'nın Güney sahillerinden Genova üzerinden Como gölüme uğrayıp Ancona ya geri gelip dönüş yoluna...