Arama sonuçlarınız

1. muratl

Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya)

Ynt: Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya) İbrahim bey, Geç cevap verdiğim için özür dilerim.Çoktan beri siteye girmiyordu .bahse konu turu henüz yapmadım. ancona Roma Toscana vadisi üzerinden Floransa Venedik ve Balkanlar'dan Slovenya Hırvatistan Sırbistan Makedonya yunanistan dönüş yolu...

2. muratl

2. Rhinooverland.com & Gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması

Ynt: 2. Rhinooverland.com & Gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması Ve Murat 50 Tl daha ekler 1950 Tl derrrr
  3. muratl

2. Rhinooverland.com & Gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması

Ynt: 2. Rhinooverland.com & Gezenbilir.com Araç Üstü Çadır Açık Arttırması Bir adet 1850 TL Çalışır

4. muratl

Yeni Kamp Sahası

Ynt: Yeni Kamp Sahası Ağustos Ayında kampa gittim.çok naturel sade Doğa ile iç içe ve samimi bir kamp.Oğlak çevirmesi de çok güzelgeceleyin yıldızları böyle güzel başka bir yerde izleyebileceğinizi düşünmüyorum.Sabah kahvaltısıda çok güzel....Herkese gidip çadır kurarak bir hafta sonu...
  5. muratl

Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim ..

Ynt: Çadır Loap Melbu 4 Veya Husky Boyard ? Hangisini Tercih Etmeliyim .. Bende loap melbu 4 var gayet memnunum.iki kişi için bir hayli büyük bir çadır.eğer iki kişi kalacaksanız melbu 3 daha iyi olabilir.Şu ana kadar yağmur problemi yaşamadım.Tavsiye ederim

6. muratl

Lykia Yolu üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping

Ynt: Lykia Yolu Üzerinde Antik Andriake Limanında Yeni Camping Bayramda burada iki gün kaldık.Hayatımda böyle sinek saldırısına uğramadım.Kesin bir çözüm bulunmalı.Binlerce sinek hücum ediyor.İlaç falan ne fayda... Ayrıca duş,tuvalet yerleri vb çok kötü.İlgilenilmesi lazım. Ancak yeri güzel.Bir...

7. muratl

Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi

Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi Kabatepe orman kampı,gökçetepe kampı,ibrice,kömür limanı gidilebilecek yerler....
  8. muratl

Acil Yardım Vx 100

Ynt: Acil Yardım Vx 100 Aynı sorun benim aracımda da var.İStavroz boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum.Vitesi geriden ileriye alındığında boş vitesi geçerken bir iki saniye beklersen vuruntu olmayacaktır.
  9. muratl

2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! Tuzla'da hidrosan hortum isimli bir firmada yaptırdım.Hidrolik hortum yapan tüm hortumcularda yaptırabilirsiniz.....

10. muratl

2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!!

Ynt: 2006 Honda Cr V Direksiyon Sorunu Acil Yardım!!! Moralinizi bozmak istemem ancak bu hortumu hortumcularda 20 tl ye yaptırdım.kendim söküp taktığım içinde işçilik parası da vermedim?toplam 20 tl ye patladı. :)

11. muratl

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Can bey selamlar, Kayıt için yanımızda getirmemiz gerekenler nelerdir?
  12. muratl

Gezenbilir Amatör Denizci (adb) Ve Yelken Kursu 1. Dönem

Ben de katılmak isterim.

13. muratl

2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı.

Ynt: 2 Aile 2 4x4 3 Çocuk Saroz Da Çadır Kampı. Çanakkale,saroz,Gökçeada,kabatepe,bozcaada,gökçetepe,kömür limanı,ibrice......kamp,ateş,zıpkın,kitap okuma,rakı,balık......... Yaz gelsiiiiiinnnnn. :)
  14. muratl

En Sevdiğiniz Film Hangisidir ?

Ynt: En Sevdiğiniz Film Hangisidir ? Kesinlikle....
  15. muratl

Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye

Ynt: Günlük Ve Off Road Kullanmak İçin 4x4 Tavsiye Bütçeni biraz daha yukarı çıkar.al bir toyota vx....dünyevi sorunların kalmasın...:)

16. muratl

Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun?

Ynt: Şu İki Decatlon Çadırdan Hangisi Bana Uygun? Sabah kurulacak akşam toplanacak dediğiniz ve yazın kullanacağınızı belirttiğiniz için benim tavsiyem kolay kurulan çadırı tercih etmeniz olacaktır.
  17. muratl

Çadır İçi Buzdalabı

Ynt: Çadır İçi Buzdalabı Ben aracım için indel-b marka buzdolabı kullanıyorum.gayet memnunum tavsiye ederim.
  18. muratl

Vietnam, Kamboçya, Tayland İçin Öneriler.

Ynt: Vietnam, Kamboçya, Tayland İçin Öneriler. Bu güzergah için arkadaşımız Melih Eriş fazlası ile bilgi sahibidir.Kendisi de bu ülkelere seçkin ve elit grup turları düzenlemektedir.İnternet sitesini inceleyebilirsiniz.

19. muratl

Ynt: Kamp Tavsiyesi(italya Fransa İspanya) Cevabınız için teşekkürler.siteleri inceledim.oldukça faydalanacağım kesin. Karavanlı değilim.jeep ile yolculuk yapmakta ve çadır kullanmaktayım.(seneye yüksek ihtimal ile araç üstü çadır olacak). Sanırım bu araç ile de bahse konu karavanparklardan...
  20. muratl

Tüm Gezenbilir ailesine iyi bayramlar.... Önümüzdeki yaz Temmuz ayında eşimle beraber Yunanistan'dan feribot ile İTalya(Napoli,Pompei,Amalfi,Sorrento,Roma)oradan feribot ile Barcelona oradanda Fransa'nın Güney sahillerinden Genova üzerinden Como gölüme uğrayıp Ancona ya geri gelip dönüş yoluna...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri