Çadır İçi Buzdalabı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kuzay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,959

Kuzay

Kamp I
Yer
istanbul - Şile
Kamp alanlarında en büyük sorunlardan biri soğutma. Bunun için birkaç alternatif denedik ama istediğimiz sonucu alamadık. (Örneğin Simbo araç buzdolabı gibi)

Şehiriçi elektriği ile 220 V çalışabilecek mini buzdolabı arayışımız var. Premier marka mini buzdolabı hem fiyat hem de ebat olarak uygun görünüyor ama bu konuda yazılmış bir mesaj bulamadık sitede.

İzmir Aliağa'da yatlardan çıkma buzdolaplarını uygun fiyata bulabileceğimiz söylense de gidip görme imkanımız olmadı.

Normal bir buzdolabı gibi çalışıp ebat olarak çadıra uygun (karavan, tekne çıkması da olabilir) buzdolabı tavsiye edebilir misiniz ?

Etiketler
Ynt: Çadır İçi Buzdalabı

Ben aracım için indel-b marka buzdolabı kullanıyorum.gayet memnunum tavsiye ederim.

Merhaba,

Bu konuda Karavan Teknik bölümü size çok faydalı olacaktır. Bugüne kadar neredeyse her yöntemi denemiş arkadaşların tecrübelerini okuyabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=334

Günübirlik kamplarda termoelektrikli soğutucuyla içine bol miktarda buz kaseti iş görüyor. Ama kamp süresi iki günden fazla olacaksa o zaman bahsettiğiniz gibi ucuz bir mini buzdolabını iyi bir invertörle araç aküsünden çalıştırabilirsiniz.

Teşekkür ederim, ben yanlış bölümde aramışım. Belirttiğiniz gibi karavan teknik bölümü bu konu için bakılacak en ideal yer. Gerçi biz kamp alanlarından alınacak elektrik ile 220 V çalışan buzdolabı bakıyoruz ama 12-220 V olması çok daha iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR