megrim Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 4 10 Haz 2014 #1 Merhaba, Bu haftasonu Gelibolu ve Gökçeada'da kamp yapmayı düşünüyoruz. 2 kişiyiz. Tavsiye edebileceğiniz kamp alanı varsa çok sevinirim. Öncelikle tesisli bir kamp alanı düşünüyorum. Fakat izole, ıssız kamp alanlarına da açığım.
Merhaba, Bu haftasonu Gelibolu ve Gökçeada'da kamp yapmayı düşünüyoruz. 2 kişiyiz. Tavsiye edebileceğiniz kamp alanı varsa çok sevinirim. Öncelikle tesisli bir kamp alanı düşünüyorum. Fakat izole, ıssız kamp alanlarına da açığım.
muratl Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 2 Yer İSTANBUL 12 Haz 2014 #2 Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi Kabatepe orman kampı,gökçetepe kampı,ibrice,kömür limanı gidilebilecek yerler....
Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi Kabatepe orman kampı,gökçetepe kampı,ibrice,kömür limanı gidilebilecek yerler....
megrim Ana Kamp Mesajlar 34 Tepkime Puanı 4 13 Haz 2014 #3 Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi muratl' Alıntı: Kabatepe orman kampı,gökçetepe kampı,ibrice,kömür limanı gidilebilecek yerler.... Genişletmek için tıkla ... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, araştırıyor olacağım.
Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi muratl' Alıntı: Kabatepe orman kampı,gökçetepe kampı,ibrice,kömür limanı gidilebilecek yerler.... Genişletmek için tıkla ... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, araştırıyor olacağım.
tayfunvw Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 7 Yer istanbul Web tayfunsunayezgi.blogspot.com 13 Haz 2014 #4 Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi Gökçeada'da Bademli köy sahilinde Yıldız koy vardır. Aynı isimle anılan yıldız camping ada'da kamp yapılacak yegane yerdir. http://yildizkoy.com/
Ynt: Gelibolu Ve Gökçeada Civarında Uygun Kamp Alanı Tavsiyesi Gökçeada'da Bademli köy sahilinde Yıldız koy vardır. Aynı isimle anılan yıldız camping ada'da kamp yapılacak yegane yerdir. http://yildizkoy.com/
meteormete Kamp I Mesajlar 188 Tepkime Puanı 2 Yer Bandırma/Balıkesir Web meteormete.blogspot.com 11 Tem 2016 #5 Gökçeada hakkındaki tüm sorularınıza gökçeada gezi rehberimde ayrıntılı cevap veriyorum. GezentiMete: Gökçeada Gezi Rehberi
Gökçeada hakkındaki tüm sorularınıza gökçeada gezi rehberimde ayrıntılı cevap veriyorum. GezentiMete: Gökçeada Gezi Rehberi