Arama sonuçlarınız

1. B

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Herkese çok teşekkür ederim. Levent abi o gün aradı sagolsun bilgilendirdi servise gittim hub'larla ilgili bir sıkıntı yok sadece alt rotiller ve fişek mi ne dedi o patlamış yag kalmamış içinde parça gelince degiştirecegiz

2. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Anladım abi ama orası nasıl kilitleme görevi yapıyor acaba en iyisi Hüseyin ustayı da bir arayım yarın çok sağol abi bilgilendirmen için
  3. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Tekerlerin göbeği derken diskin oralarda mı abi

4. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Levent abi hidrolik yağını tamamladılar şanjıman ve difransiyel yağını değiştirmek işe yarar mı ya da bu hub aracın neresinde ustaya söylesem baksa. Emre abi evet önce 4*4 e alıp ağıra aldım arabayı biraz gittim sonra hem ağırdan hem de 4*4...
  5. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Arkadaşlar denedim sonuç olumsuz kalkışta araçtan sanki agırdaymış gibi seste geliyor onu da farkettim. nasıl çözeriz acaba??

6. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Levent ve Emre abi bilgilendirme için teşekkürler Birazdan inip deneyecegim Levent abi dedigini Emre abi benimki de 3.2 otomatik biliyorsun..bakalım umarım açılır zira açılmazsa burada anlayan usta yok yazacagım tekrar

7. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Selam arkadaşlar umarım iyisinizdir size bir sorum olacak 2 gün önce agır çamur kar karışımı bir zeminde aracı 4Low da 1 de iken bayagı zorlamıştım çıkmak için.şimdi de park yaparken ya da durup dönecegim zaman direksiyon müthiş agırlaştı...
  8. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Levent abi yani yağ su filtreler vs bakım yaptırdım ama ne değişir bilemiyorum..evet abi gördüm bir inceleyim ben de dahil olurum zaten emeklerine sağlık :)
  9. B

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler Sevgili arkadaşlar merhaba epeydir foruma giremiyordum umarım herkes iyidir. Benim yakıt LPG'de şehir içi 65 kuruşa çıktı ayar da yaptırdım ama değişen bir şey yok.görüş ve önerilerinizi bekliyorum. sevgiler :)

10. B

antalya bulusma vakti :-)

Ynt: antalya bulusma vakti :-) Niyazi bey umarım gönlünüze göre olur hayırlısı olsun diyorum. emre ve hüseyin abi evet 18 19 20 ocak önerim cünkü sonrasında yurt dışında olacagım bir süreligine herkese uyarsa sevinirim.sevgiler...

11. B

Ynt: antalya bulusma vakti :-) Evet hüseyin abi örneğin ocak ayının 3. haftası olabilir :) başka önerileri olan arkadaşlar da yazsınlar buraya lütfen.
  12. B

Ynt: antalya bulusma vakti :-) Abi işlerin çok yogun oldugu zaman gelmeyi çokk isterdim ama ara döneme alabilirsek plan yapalım :)

13. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent abi bilgilendirmelerin için teşekkürler. Öncelikle arkadaşımıza büyük geçmiş olsun diyor Allah'tan acil şifalar diliyorum..Her ne kadar Onur beyi tanımasak ta yaşamış oldugu talihsiz duruma forumda olan tüm arkadaşların derinden üzüldügünü tahmin etmek zor...
  14. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO Levent abi son hali ekliyorum artık yeniden S1.....2 tane, S3.....2 tane, S4.....1 tane,S8.......2 tane, S9.....1 tane, S10......2 tane, S14.....2 tane.alıntı yapıp ekleyemedigim için bu şekilde yazdım şimdiden teşekkürler...
  15. B

En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları O arkadaş bendim emre abi şükür çözdük sorunu biliyosun :)

16. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU S-1 S-2 S-3 S-4 S-5 S-6 S-7 S-8 SC-9 SC-10 S-11 S-12 S-13 S-14 balikay 2 -- -- -- -- -- -- 2 -- 2 2 2 2 2...
  17. B

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi ayrıca geçen hafta sonu henüz yeniden çiçegi burnunda baba olmasına ve yogunluguna ragmen arkadaşımın dügününe çiçek gönderme nezaketinde bulunan Hüseyin ustama teşekkür ediyor tekrardan 'Allah yegenimizi analı babalı büyütsün diyorum' iyi ki varsınız :)
  18. B

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi fotograflar epey gecikti hüseyin ustam ve emre abiden özür dilerim antalyada aracımı tekrardan kontrol ve adam etme çalışmalrının resimleri ektedir efenim :)

19. B

FRONTERA CLUP VE LOGO

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO RUMUZU STİCKER-1 STİCKER-2 STİCKER-3 STİCKER-4 STİCKER-5 STİCKER-6 STİCKER-7 mrdnmz 3 ADET 3 ADET 3 ADET 3 ADET ------- 3 ADET --------- Quinsley 3 ADET 1 ADET 1...
  20. B

Frontera Bulusmasi yine yeniden :-)

Ynt: Frontera Bulusmasi yine yeniden :-) yok abi bir degişiklik kısa zaman içerisinde olacaksa diye öyle bir öneride bulunmuştum her şey yolunda görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri