En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,171
Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

;)

20120820_170234_k.jpg

Etiketler

mesajlara bakarken yukarıdaki 42,5" lastik bulunan fotoda bi detay gözüme çarptı ;D

mrdnmz' Alıntı:
maşallah.... kazasız /belasız keyifli sürüşler dilerim.
Teşekkür ederim, sürüşü gerçekten keyifli özellikle arazide.
Radyatörde üst plastik kısımda sızıntı tespit ettik ve yenisi ile değiştirmeye karar verdik, çorumdan üç kanallı bakır sipariş edildi ve takıldı.
Ufak tefek bakımlardan sonra çok daha güzel resimler çekeceğiz inşallah.

bu da mazlum frontera... Foto'ları Prag ta çekmiştim... Hatta aklımda direkt o dönem arka stepne kapağı arayan bir arkadaşımız gelmişti :smiley: Demek ki global bir sorun demiştim :smiley::smiley:

emre iphone 380.JPG

emre iphone 382.JPG

emre iphone 383.JPG

emre iphone 384.JPG

Yazık güzelim arabaya, kapakta sandığımdan daha fazla tamamlayıcı bi unsurmuş üst modeller için kötü görünüyo bu şekilde

mrdnmz' Alıntı:
bu da mazlum frontera... Foto'ları Prag ta çekmiştim... Hatta aklımda direkt o dönem arka stepne kapağı arayan bir arkadaşımız gelmişti :smiley: Demek ki global bir sorun demiştim :smiley::smiley:

O arkadaş bendim emre abi şükür çözdük sorunu biliyosun :smiley:

Arkadaşlar sanırım bu model Türkiyede yok ama dehşet güzel bir araba, ısuzu vehicross aklım gitti arabaya. Frontera sport da son nokta :smiley:

2-door-suv-009.jpg

163_0902_05z+2009_readers_rides_showcase+1999_isuzu_vehicross.jpg

1999_isuzu_vehicross_2_dr_std_4wd_suv-pic-264.jpg

1999_isuzu_vehicross_2_dr_std_4wd_suv-pic-31975.jpg

163_0501_readersride_02z+1999_isuzu_vehicross_suv+left.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR