Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracını değiştirmeyi düşünen bir iki arkadaşımız var. En son demir454 satıyordu. yeni motor yaptırmış. Ancak detayları kendisi ile görüşmekte fayda var tabi. aracın işi tam bitmemiş gibi çünkü.
ya da siz Frontera arıyorum diye bir konu açın bakarsınız ben bile yazarım
Benim şuanki düşüncem binek olarak kullandığım aracımı satmadan arazide dağda hafif offroad yapmak için kullanabileceğim bir araç almak istiyorum. 8-12 bin lira civarında. Fronteralarda eskiden beri çok hoşuma gittiğinden araştırdım ve gayet sağlam olduğu kanısına vardım. Kısa şasi araçların arazide daha başarılı olduğunu düşündüğüm için sport diyorum ama bazende binek aracımıda satıp bir 3.2 mi alsam ki diyorum. Arazide uzun olması sıkıntı olur sanırım deil mi ? Birde vergisi düşündürüyor. Temiz ve hesaplı bir sport daha yakın görünüyor ama henüz bulamadım.
Emre bey sanırım siz frontinizi daha önce satmışsınız ve sonra tekrar bir fronti almışsınız. memnunsunuz ki tekrar fronti almışsınız. kesinlikle sport fronti yada 3.2 fronti almam lazım inş. tabi