En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan damast Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 99
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,342
Ynt: En Güzel Opel Frontera Fotoğrafları

Harika araçlar nasıl yapsakta bizde fronteralansak bilemiyorum ki :smiley:

Etiketler

tinmaz82' Alıntı:
Harika araçlar nasıl yapsakta bizde fronteralansak bilemiyorum ki :smiley:

aracını değiştirmeyi düşünen bir iki arkadaşımız var. En son demir454 satıyordu. yeni motor yaptırmış. Ancak detayları kendisi ile görüşmekte fayda var tabi. aracın işi tam bitmemiş gibi çünkü.

ya da siz Frontera arıyorum diye bir konu açın bakarsınız ben bile yazarım :smiley:

Benim şuanki düşüncem binek olarak kullandığım aracımı satmadan arazide dağda hafif offroad yapmak için kullanabileceğim bir araç almak istiyorum. 8-12 bin lira civarında. Fronteralarda eskiden beri çok hoşuma gittiğinden araştırdım ve gayet sağlam olduğu kanısına vardım. Kısa şasi araçların arazide daha başarılı olduğunu düşündüğüm için sport diyorum ama bazende binek aracımıda satıp bir 3.2 mi alsam ki diyorum. Arazide uzun olması sıkıntı olur sanırım deil mi ? Birde vergisi düşündürüyor. Temiz ve hesaplı bir sport daha yakın görünüyor ama henüz bulamadım.

Emre bey sanırım siz frontinizi daha önce satmışsınız ve sonra tekrar bir fronti almışsınız. memnunsunuz ki tekrar fronti almışsınız. kesinlikle sport fronti yada 3.2 fronti almam lazım inş. tabi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR