antalya bulusma vakti :-)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mrdnmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,046

mrdnmz

Hilux N70
Yer
İstanbul, Türkiye
En kalabalik Frontera sehri oarak artik bulusalim. Hem sehrimizin guzelliklerini hem de araclarimizi gosterelim derim.

15 Aralik bulusma tarihi olsun derim
Mekan i beraber seceriz derim

Sizler ne dersiniz?

Etiketler

Ynt: antalya bulusma vakti :smiley:

slm. uygundur corafi acıdan ve doğa güzellikleriyle antalya zengin bir yer bey dağları toraslar nehirler selaleler tarihi kürtürler antik şehirler ve bir cok daha neler neler....

otecopel' Alıntı:
şöyle yapalım o zaman herkezin katılabilmesi için bir ortak gün belirliyelim.

Evet hüseyin abi örneğin ocak ayının 3. haftası olabilir :smiley: başka önerileri olan arkadaşlar da yazsınlar buraya lütfen.

evet olabilir niyazi abi dağ keci akseki olabilir ocağın içi olabilir antalya 4 kişiyiz fronteracı arkadaşlar hertürlü ve mantıklı herkezin ortak katılacağı bir gün olsunki sağlam olsun işin acıkcası 3 yada 4 kişilik bir arac sayısı değil en nazından 10 arac sayısı nı yakalamak lazım. uygun aile kalacak şekilde otel bulunur on dan yana şüpeniz olmasın cadırı olan var olmayan var hele biz 10 arac sayısını topluyalım burada bakın neler olacak.

bence de ocak ayının 3ncü haftası OK dir. gelecek arkadaşlarımızın sayısına göre de kalacak yerlerini ayarlarız. Kış ın Antalya bu konuda çok rahat...

Merhabalar,
Hüseyin bey, bu günlere söz kesmedik fakat sözleştik.Aralık ayının 10 ları gibi sanırım nikah kıyacak gibiyim.
Fronti dizeller çok para bende Galloper düşündüm, kısmet.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Hüseyin bey, bu günlere söz kesmedik fakat sözleştik.Aralık ayının 10 ları gibi sanırım nikah kıyacak gibiyim.
Fronti dizeller çok para bende Galloper düşündüm, kısmet.

hayırlısı niyazi bey kısmet allah gönlünüze göre versin.

Merhabalar,
İyi dileğiniz için teşekkürler.
Bakalım kısmet olursa.
Hani bir söz varya "gelin ata binmiş ya kısmet" demiş.Buaraba ciddi olarak dördüncü baktığım bir araba.Hep baktıklarım satıldı.
Kısmetimizde varsa olur.

Niyazi bey umarım gönlünüze göre olur hayırlısı olsun diyorum. emre ve hüseyin abi evet 18 19 20 ocak önerim cünkü sonrasında yurt dışında olacagım bir süreligine herkese uyarsa sevinirim.sevgiler...

bluebloodwolf' Alıntı:
Niyazi bey umarım gönlünüze göre olur hayırlısı olsun diyorum. emre ve hüseyin abi evet 18 19 20 ocak önerim cünkü sonrasında yurt dışında olacagım bir süreligine herkese uyarsa sevinirim.sevgiler...

hocam bana uyar. sorun yok. 18-19-20 ocak aldım notumu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR