Arama sonuçlarınız

1. tansiyon

Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Abi niye yapıyosunuz bunu? Baktım Pazar günü nöbet yok, hatundan da izni kopardık dedim babama ava gidelim beraber... Şimdi diyosunuz ki Pazar günü eğlence var... :'( Tanışmak için çok iyi bi fırsattı bu ama babamı ekmek olmaz...

2. tansiyon

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Elinize, emeğinize sağlık... Çok güzel bir çalışma oluyor... Takipteyim...
  3. tansiyon

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor renk güzel olmuş ama çamurla kaplandığı zaman daha güzel olur... :D elinize sağlık, takipteyim...

4. tansiyon

redlineoffroadteam kanlıçay gezisi

Ynt: redlineoffroadteam kanlıçay gezisi güzel bir gezi olmuş, ellerinize sağlık...
  5. tansiyon

Redline Team Gezisi

Ynt: Redline Team Gezisi 19 yaşındayım, şoförlüğüm iyidir ama aracım 4x2 :) yani bırakın Redline Team ile dağa bayıra gitmeyi, arabamın duyacağı şekilde off road diyince ürküyo kendisi... ;D

6. tansiyon

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Kolay gelsin, güzel bi çalışma oluyo, elinize sağlık... Takipteyim...

7. tansiyon

Redline Team Gezisi

Ynt: Redline Team Gezisi Redline Team olarak bu tür gezilerde ''her ihtimale karşı yanımızda bi sağlıkçı bulunduralım'' derseniz ben de gelebilirim saygıdeğer üstadlar... ;D ::) Şaka bir yana, güzel bi gezi olmuş, emeğinize sağlık...
  8. tansiyon

Gezenbilir'de virüs mü var?

Ynt: Gezenbilir'de virüs mü var? Valla bende virüs uyarısı falan çıkmıyo... Ama ne kadar denediysem de bağlanmıyo, aradığınız içeriğe ulaşılamadı diyo, anca şimdi girebildim...
  9. tansiyon

Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2011)

Ynt: Adana Off-Road Grubu; 1. Kuruluş Yılı Etkinlikleri - Karataş Batık Gemi Sahili (26 - 27 Kasım 2 Gerçekten güzel bi buluşma olmuş, emeğinize sağlık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri