Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,919
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

benim araç standart, yukseltme yok, lastikte kendi orjinal lastiği

Etiketler

freelander99' Alıntı:
benim araç standart, yukseltme yok, lastikte kendi orjinal lastiği

Sizin araba neydi ? Yagmurdan sonra standart lastik pek is yapmaz.
Bi arkadaşımda 215 70 15 yada 75 15 de olabilir bf goodrich at var
Düşünürseniz telefonunu vereyim anlasirsiniz belki :smiley:

Hakan555' Alıntı:
Yeter bi tane :smiley:
Herkesin lastigi mt midir ?
Parkuru kafamda planyiyayim.
iki araçta mt lastık var ikisi standart, standart olanları bağlarız arkaya götürürüz sorun olmaz ;D

HASAN_5434' Alıntı:
yok ne elenmesi biz kimseyi yolda bırakmayız bız nereye sen oray ayberkcim ;)

Amacım-ız önce dostluk arkadaşlık ve insanlık.
Sonra off road keyfi. Bu sebepten kimseye böyle
Birşey yapmadık yapmayızda Allahın izniyle. Yapanada amenna etmedik etmeyizde.
Böyle şeylere kızan darılan küsen arkadaşlar için hep doğruyu söyledik kötu olduk ama
Asla nankör yalancı vurdumduymaz olmadık. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyenlerle
Bile bağımızı kopardık. Menfaetten değil haktan yana olduk. Pişmanda olmadık olmayacağızda...
Gün oldu range rover sport geldi gezdik gün oldu forester geldi gezdik.

Güzel keyifli bi parkur istediğiniz için planlama amaçlı soruyorum. Maksat kazasız belasız hasarsız geri dönüş
Yapabilmek. Samurai jmny vitara için özel ve güzel yerlere gireceğiz...

Hakan555' Alıntı:
Amacım-ız önce dostluk arkadaşlık ve insanlık.
Sonra off road keyfi. Bu sebepten kimseye böyle
Birşey yapmadık yapmayızda Allahın izniyle. Yapanada amenna etmedik etmeyizde.
Böyle şeylere kızan darılan küsen arkadaşlar için hep doğruyu söyledik kötu olduk ama
Asla nankör yalancı vurdumduymaz olmadık. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyemeyenlerle
Bile bağımızı kopardık. Menfaetten değil haktan yana olduk. Pişmanda olmadık olmayacağızda...
Gün oldu range rover sport geldi gezdik gün oldu forester geldi gezdik.

Güzel keyifli bi parkur istediğiniz için planlama amaçlı soruyorum. Maksat kazasız belasız hasarsız geri dönüş
Yapabilmek. Samurai jmny vitara için özel ve güzel yerlere gireceğiz...

Helalllll

Gitti yere kadar gider. Gidemediği yerde copilot koltuğuna geçer. Ama yolda bırakma olmaz. Dönüşte aracı bıraktığımız yerden alır devam ederiz.
Uğur, sen araç kullanabilecek misin? Nedir durum?
Değilse, artık ısıtmalı koltuğumuz var haberin olsun ;)

şehir içi otomatik araç gayet rahat kullanıyorum ama arazide samurai biraz zor kendimi zorlamak istemiyorum bu alçıdan çok sıkıldım biran evvel çıkartmak istiyorum o yüzden araçsız gelmeyi düşünüyorum bide işin ev kısmı var tabi evde kırık kolumun bana verdigi yetkiyle tabiri caizse kral gibiyim off road gezisi sonrası bu saltanat garanti biter diye düşünüyorum senin ısıtmalı koltuklarda çok cazip geldi

Evden alınır, eve bırakılır. ;)
Yada bizim oraya gelirsin, aracı bırakır sonra devam ederiz..

Abi niye yapıyosunuz bunu? Baktım Pazar günü nöbet yok, hatundan da izni kopardık dedim babama ava gidelim beraber... Şimdi diyosunuz ki Pazar günü eğlence var... :'(

Tanışmak için çok iyi bi fırsattı bu ama babamı ekmek olmaz... Herkese iyi eğlenceler, kazasız belasız eğlenirsiniz inşallah...

lynx255' Alıntı:
Evden alınır, eve bırakılır. ;)
Yada bizim oraya gelirsin, aracı bırakır sonra devam ederiz..

Arkadaslar benimde su an aracım yok. Bayram oncesi Kaporasini verdigim araçtan bayram
Sonrası vazgectim. Ömer abi yok. Ahmet abide arabayi satmis. Bizim ekipten bi Ugur kaliyor
Geriye oda gelemezse sizlerden birinin aracina misafir olmam gerekiyor. Bi ısıtmalı koltukta
Bana ayırın :smiley:

Hocam ava yine gidin sabah erkenden 12'e kadar avı tamamlarsınız. Bizde ancak arazide oluruz.. Olmaz mı?

Hakan555' Alıntı:
Arkadaslar benimde su an aracım yok. Bayram oncesi Kaporasini verdigim araçtan bayram
Sonrası vazgectim. Ömer abi yok. Ahmet abide arabayi satmis. Bizim ekipten bi Ugur kaliyor
Geriye oda gelemezse sizlerden birinin aracina misafir olmam gerekiyor. Bi ısıtmalı koltukta
Bana ayırın :smiley:
Abi seni alırız almasınada sende araç olması lazım senin arazide kullanış tecrübelerinden nasıl faydalanacağız yoksa veya ustalardan biri gelmesi lazım sen biraz üstele bir abimiz gelsin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR