Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lynx255 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 224
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,114
Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

lynx255' Alıntı:
Fotografçıda çalışan falan varsa alın yanınıza copilot olsun.
dinçercim senin bücür masallahı var sen onu getır fotoğrafcıya gerek yok daha kurtarma operasyonunu kameraman gıbı çekmış :smiley:

Etiketler

Her zaman olmaz. Hastalık bulaştırmayalım. Vebal olmayalım. Büyüsün ara ara getiririz. ;D

1-Çamur Kurdu (Hızlı Samurai) Hasan Reis
2-Atıl Kurt ve Tarkan (Delikanlı Jimny)
3-Freelander ve çarpık bacak (jimny
4-Uğur Standart samurai (hanımdan izin alabilirsem gelicem

beyler bu mu liste :eek:
ben kendimi yazmıyorum listeye çünkü son dakka 4 araç baskın yapabiliriz ayrıca prof bir fotocu da olacak aramızda ;D

Söz dedik. Hafif dedik. Ama millet korktu.
Sizden mi acaba? ;D Abi nasıl korkuttunuz milleti bu kadar?

lynx255' Alıntı:
Söz dedik. Hafif dedik. Ama millet korktu.
Sizden mi acaba? ;D Abi nasıl korkuttunuz milleti bu kadar?
dinçer birkaç haftadır görsellerinizi seyrettilerse tedigin olmuşlardır ;D

JUNİOR' Alıntı:
1-Çamur Kurdu (Hızlı Samurai) Hasan Reis
2-Atıl Kurt ve Tarkan (Delikanlı Jimny)
3-Freelander ve çarpık bacak (jimny
4-Uğur Standart samurai (hanımdan izin alabilirsem gelicem

beyler bu mu liste :eek:
ben kendimi yazmıyorum listeye çünkü son dakka 4 araç baskın yapabiliriz ayrıca prof bir fotocu da olacak aramızda ;D
inşallah abi gelmen lazım zaten hakketten arkadaşlar takıp takıp dıyor ama lıste hala bızım dörtlü ::smiley:

JUNİOR' Alıntı:
dinçer birkaç haftadır görsellerinizi seyrettilerse tedigin olmuşlardır ;D
bızım gezıler gayet normaldı abı denız kenarında bır ıkı kuma gırıp çıktık o kadar bunda tedırgın olacak ne var ;D

hasan takip diyorum çünkü aracım fena dağıldı motorcuda pazara yetişir mi bilemem yetişirse isterim gelmek ama pazar da derbi var :( hee bilet bulamazsam arabam da yetişirse seve seve gelirim tüm gruptaki arkadaşlara slm

tcavusoglu' Alıntı:
hasan takip diyorum çünkü aracım fena dağıldı motorcuda pazara yetişir mi bilemem yetişirse isterim gelmek ama pazar da derbi var :( hee bilet bulamazsam arabam da yetişirse seve seve gelirim tüm gruptaki arkadaşlara slm
inşallah hallolur yağmurda yağıyor on numara olur gezi artık :smiley:

tcavusoglu' Alıntı:
kolay gelsin size

Erdinç 'de vinç var hasan'da çamur lastiği benimde kırık bi kolum var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR