Arama sonuçlarınız

1. D

L200'den Canavar Kamyon

Ynt: L200'den Canavar Kamyon Maşallah çok güzel olmuş aracınız.Bu aracın heybetini gördükten sonra l200 almayı düşünmeye başladım.Bu kışı sivasta vectra'yla geçirmek benim için zulüm oldu.Kışlık lastiklerin yetmediği yerlerde oluyor =).Tabi benim için normal hali gayet yeterli.Bizim oralarda...

2. D

Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi

Ynt: Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi Gene vectra ya kaldık desenize =).Yıllarca benzinli araç kullandıktan sonra dizel sesi beni rahatsız ediyor.Yoksa dizel G. Cherokee çok mantıklı bir seçenekte Vectra'ya bile katlanamıyorum.O araçlarda 50krş ları görüyorsa Navigator almak daha...
  3. D

Ynt: Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi Yazmayı unutmuşum birde kar buz üzerinde iyi idare edebilmeli.

4. D

Arkadaşlar forumunuzu pasif bir şekilde uzun süredir takip ediyorum.Benim sormak istediğim bir sorum var.Son 5 yıldır navigator kullanmaktaydım 2000 model 300bg.Sivasta ikamet ediyorum.Bildiğiniz üzere Sivas'ta kar 6 ay kalkmaz.Navigator le iyi idare ediyordum fakat yakıt masrafı gerçekten yordu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri