Arkadaşlar forumunuzu pasif bir şekilde uzun süredir takip ediyorum.Benim sormak istediğim bir sorum var.Son 5 yıldır navigator kullanmaktaydım 2000 model 300bg.Sivasta ikamet ediyorum.Bildiğiniz üzere Sivas'ta kar 6 ay kalkmaz.Navigator le iyi idare ediyordum fakat yakıt masrafı gerçekten yordu beni.Lpg li olarak km de 60krs civarı bir tüketimi vardı bu yüzden aracımı satıp 1.9 cdti 150hp vectra aldım.Yakıt ve performans olarak çok güzel bir araba fakat rahat edemedim.Soğudum arabamdan.Navigator'umu özlüyorum ama tekrar okadar yakıtı göze alamıyorum.Navigator'den önce hiç amerikan kullanmamıştım.Alacağıma karşılık almıştım 5 yıl satamadım çok sevdim.Şimdi aynı ayarda bir araç arıyorum.2 araç beğendim bitanesi kare farlı cherokee 4.0 diğeride explorer 4.0.Bu araçları kullananlardan bana tavsiye vermesini istiyorum.Ben beklentilerimi yazayım siz benim için hangisi daha uygun onu yazarsanız çok mutlu olurum.Arazi beklentim yok araçlardan.4x4 olması yeterli benim için.Çok fazla uzun yol yapıyorum.Uzun yoldaki yakıt tüketiminin az olması gerekir.Bir lincoln kadar olmasada konforlu olmasını istiyorum.Birde 7 kişilik versiyonlari varmı bu araçların.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.