Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daydaynet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,463

daydaynet

Yeni Üye
Arkadaşlar forumunuzu pasif bir şekilde uzun süredir takip ediyorum.Benim sormak istediğim bir sorum var.Son 5 yıldır navigator kullanmaktaydım 2000 model 300bg.Sivasta ikamet ediyorum.Bildiğiniz üzere Sivas'ta kar 6 ay kalkmaz.Navigator le iyi idare ediyordum fakat yakıt masrafı gerçekten yordu beni.Lpg li olarak km de 60krs civarı bir tüketimi vardı bu yüzden aracımı satıp 1.9 cdti 150hp vectra aldım.Yakıt ve performans olarak çok güzel bir araba fakat rahat edemedim.Soğudum arabamdan.Navigator'umu özlüyorum ama tekrar okadar yakıtı göze alamıyorum.Navigator'den önce hiç amerikan kullanmamıştım.Alacağıma karşılık almıştım 5 yıl satamadım çok sevdim.Şimdi aynı ayarda bir araç arıyorum.2 araç beğendim bitanesi kare farlı cherokee 4.0 diğeride explorer 4.0.Bu araçları kullananlardan bana tavsiye vermesini istiyorum.Ben beklentilerimi yazayım siz benim için hangisi daha uygun onu yazarsanız çok mutlu olurum.Arazi beklentim yok araçlardan.4x4 olması yeterli benim için.Çok fazla uzun yol yapıyorum.Uzun yoldaki yakıt tüketiminin az olması gerekir.Bir lincoln kadar olmasada konforlu olmasını istiyorum.Birde 7 kişilik versiyonlari varmı bu araçların.Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Lincoln Navigator den sonra araç tavsiyesi

Yazmayı unutmuşum birde kar buz üzerinde iyi idare edebilmeli.

Navigatordan sonra ne denilebilirki :smiley:aklınızda olan araçlar yakıt olarak 45-50 krş yakacaktır buda navigatordan çok da farklı değil, explorer konfor olarak iyidir de kare kasa cherokee de konfor yok.eğer durumunuz elveriyorsa grand cherokee 2.7 crd lere bakabilirsiniz, yakıt olarak idealdir konforda navigator kadar olmasada iyidir.

Gene vectra ya kaldık desenize =).Yıllarca benzinli araç kullandıktan sonra dizel sesi beni rahatsız ediyor.Yoksa dizel G. Cherokee çok mantıklı bir seçenekte Vectra'ya bile katlanamıyorum.O araçlarda 50krş ları görüyorsa Navigator almak daha mantıklı ki mantıksız diye satmıştım.İnsan gerçekten alışamıyor bir kere bir araca bağlandığı zaman.Daha öncede çok araba alıp sattım ama ilk defa böyle boşlukta hissettim kendimi.Hummer gereksiz pahalı ve çirkin bir araba bence.Tabi renkler ve zevkler tartışılmazda ben beğenmiyorum.Bir arabaya alışabileceğimede inanmıyorum biraz Santa Fe bakayım ben ozman.Dizelden vazgeçemicez heralde.Emekli olurken alırım artık güzel bir amerikan.Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.

daydaynet' Alıntı:
Gene vectra ya kaldık desenize =).Yıllarca benzinli araç kullandıktan sonra dizel sesi beni rahatsız ediyor.Yoksa dizel G. Cherokee çok mantıklı bir seçenekte Vectra'ya bile katlanamıyorum.O araçlarda 50krş ları görüyorsa Navigator almak daha mantıklı ki mantıksız diye satmıştım.İnsan gerçekten alışamıyor bir kere bir araca bağlandığı zaman.Daha öncede çok araba alıp sattım ama ilk defa böyle boşlukta hissettim kendimi.Hummer gereksiz pahalı ve çirkin bir araba bence.Tabi renkler ve zevkler tartışılmazda ben beğenmiyorum.Bir arabaya alışabileceğimede inanmıyorum biraz Santa Fe bakayım ben ozman.Dizelden vazgeçemicez heralde.Emekli olurken alırım artık güzel bir amerikan.Çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için.
2.7 crd grand cherokee de motor sesi çok fazla kabine gelmez izolasyon iyidir yani dizel vectraya binmedim ama belkide ondan daha sessiz olabilir...bide billmiyorum ne düşünürsünüz ama ssangyong kyron ları bi incelemenizi tavsiye ederim yakıt açısından, 2.0 motor yakıtı gayet mantıklı ve bence santa fe den bir iki gömlek üstündür(şahsi fikrim)...

navigator gibi bir aracı satarak çok kötü yapmışsınız büyük talihsizlik... Cherokee 4.7 tavsiye ederim 2001 modelleri mesela ancak yakıt olayı navigator ile hemen hemen aynı yakarlar... navigatordan daha az yakacak bir 4x4 anca terios falan olur ona da 4x4 denirse...

Navigator'dan sonra seni Duster keser kardeşim. ;D ;D ;D ;D

Oyuncak gibi gelir. Ama yakıtı mutlu eder. ;D ;D ;D

"Bir gün yine Navigator'a kavuşsam" diye hasret çekersin ve hayatın renklenir. ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR