Arama sonuçlarınız

1. create

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Turkish NCAP ten 5 yıldız ;D

2. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 5 kişi en hafifi 95kg dı o da ben oluyorum arkasına çıkıp zıpladık.Aracın arkasını yere değdirmeye çalıştık ama başaramadık bundan daha zorlu bir deneme olamaz. :)
  3. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? ilgilenen arkadaşlara duyurulur...özel yapım motosiklet,bisiklet taşıma aparatı satılıktır.Ruhsata işletme derdi yok çeki demiri kullanılmadan özel aparatlarla ve hiçbir delme kaynak işlemi olmadan şaseye monte edilmiştir.Yük taşıma...

4. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? teşekkürler.
  5. create

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bir şey soracağım.Aramızda şu benzin depo göstergesi problemini halleden var mı ?Başta depo tam dolu iken son çizgi bir türlü silinmek bilmiyor bence o arada benzin yarım depoya kadar iniyor ve sonra birden diğerleri hızlı hızlı sönüyor.Bu...

6. create

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri polemik demek istedin galiba :) çekilirken bile taş atarak gitmek helal olsun...

7. create

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri dikkatli olsanız anlamadım demezdiniz tamam şimdi aynı şeyi konuşuyorsak o zaman ben bunu forumdaki arkadaşları bilgilendirmek için servis sorumlusunun bana söylediğini söylüyorum. Sizin bir sorununuz varsa servisler orada ararsınız öğrenirsiniz.Adam bana aynen böyle...
  8. create

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri teker değişme demedim tekerlerin yerinin değişmesi dedim,önler arkalarla dikkatli okursanız sevinirim o da = rotasyon havalı deyimiyle evet :)
  9. create

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 4x4 90 bg izmir çiğli reno maisde 20000 bakım teker çaprazlama dahil 399 YTL tuttu.Bu arada tekerlerin yer değiştirme işlemi 4x4 lerde mecburi olarak yapılıyormuş aksi halde araç garanti dışı kalıyormuş.Bu işlem olmazsa normal duster ücretleri daha da düşük. Bu...

10. create

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri Bana biraz tuhaf gelen üstündeki açıkta duran yedek lastik oldu.Bence bunun gene hard top muhafazası olsa daha iyi olurdu...Ayrıca üst yüklemeyi de iptal edecek gibi duruyor...

11. create

motosiklet aparatı

Ynt: motosiklet aparatı Sayın Demircan Ford Fiesta için tam olarak bir bilgim yok ama açıklayıcı olarak şu bilgileri verebilirim.Resimlerde gördüğünüz gibi taşıma aparatı iki ayrı boruyla arabanın alt şasesine monte olmuştur.Yani hiçbir şekilde çekme demiriyle ilgisi yoktur.Koyduğum...
  12. create

motosiklet aparatı

Ynt: motosiklet aparatı 4x4 offroad'a offroad motocross yakışır ;D

13. create

motosiklet aparatı

Ynt: motosiklet aparatı Yok Monti bey hiç bir sıkıntı yok.Arabanın şasesi çok dengeli yapılmış arka tekerler gayet arka tampona yakın.Arabanın 1.5 ton taşıma kapasitesi var motor ve yolcular önde vs.Aklımı seveyim çeki demiri römork git onu ruhsata işlet gibi sıkıntılardan kurtuldum.Bozuk...
  14. create

motosiklet aparatı

Ynt: motosiklet aparatı Sonunda arabamın arkasına aparat yapıldı ve çok şık oldu.iki baglantiyla arabaya sabitleniyor.Daha sonra plakası da geldi.Böylelikle arabada rahat seyahat edilebilir.Ne de olsa römorktan çok daha güvenli ve sorunsuz oldu.Son fotografda da yaptığım işin tadını çıkarırken :)
  15. create

motosiklet aparatı

Ynt: motosiklet aparatı çok teşekkürler ümit zaten cevabı da senden bekliyordum özelden yazsam da olurmuş tekrar çok saol...

16. create

motosiklet aparatı

arkadaşlar motocross motorumu arabanın arkasına römork ve çeki demiri olmadan taşımak istiyorum,daha doğrusu elin adamları yapmış ama bizde yok üstelik de çok basit bir şekilde sorum şu ki bu olayın aparatını en iyi nereye altta tuttururuz ve bu olay en az sorunla ve garantiye zarar vermeden...
  17. create

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI Bu arada hiç foto veya video çekmedin mi şurası biraz da renklensin yani sadece anlatmak olmuyor görsellik de lazım...
  18. create

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI mükemmel sonuç Serkanefe heralde az kaldı benimde o sonuçlara yaklaşmama...Walla bu pahalılıkta çok doğru bir iş yapmışız. ;D

19. create

Dacia Lodgy'nin iç tasarımı bize uyar mı ?

Ynt: Dacia Lodgy'nin iç tasarımı bize uyar mı ? foto yollarsanız seviniriz...
  20. create

Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen

Ynt: Zenon Far yaptırmak istiyorum yardım lütfen Benim bildiğim kadarıyla da sis farında beyaz ışık olmaz, siste beyaz ışık tam tersi etki yapıyor ve dağılıyor hiç bir işe yaramıyor diye bir yazı okumuştum.Siste sarı far öneriyorlar bilginize tabi amaç gerçekten siste kullanmaksa ... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri