Arama sonuçlarınız

1. oth

Göktürk Göletleri Yürüyüşüm

Ynt: Göktürk Göletleri Yürüyüşüm Güzel gezmişsiniz tebrikler inşallah daha nicelerini tekrarlarsınız, uzun zamandır bölgeyi gezen birisiyim fakat kurt olacağını sanmıyorum en fazla çakal olur evet yada sıradan kuçu kuçudur o , haritada belirtilen isimler biraz halkın kullandığı bildiği...

2. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Yaşamak için - Alive (1993) Sinemalar Puanı 7.1/10 IMDB Puanı 6,9/10 Benim puanım: 6,9 Yine bir hayatta kalma mücadelesi gerçek bir olayın sinemaya uyarlanması 1972 yılında and dağlarına çakılan ve 72 gün sonra ancak kurtarılabilen insanların çabalarını anlatıyor...
  3. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Yazınızı okudum çok güzel anlatmışsınız puan olayı biraz eğlence her zaman bekleneni vermeyebilir elbette hepimizin birbirinden farklı ölçü birimleri var belkide :) paylaştığınız filmler oldukça güzel one week'i bu kadar güzel olacağını beklemiyordum

4. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Motosiklet filmlerinden bahsedilmişken şu filmi tavsiye ederim Efsane Adam The World’s Fastest Indian IMDB Puanı:7.8 sinemalar.com Puanı 8.9/10 Benim puanım: 8.7 :) Film gerçek bir hikayeyi anlatıyor eski motosikletiyle dünya rekorunu halen elinde bulunduran ihtiyar...
  5. oth

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Son fotolarda favoriler http://gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=56593.0;attach=517935;image http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0279.jpg http://i820.photobucket.com/albums/zz125/mountainbikeralbum/CIMG0303.jpg...

6. oth

0'dan 900'e tırmanış. Tekirdağ, Uçmakdere, Kartalkaya (28.Ekim.2012)

Ynt: 0'dan 900'e tırmanış. Tekirdağ, Uçmakdere, Kartalkaya Çok güzel fotoğraflar bu yaz çanakkale tarafından o dağları aşmayı planlıyordum olmadı bir dahaki sefere inşallah benim için güzel fikir oldu bölge hakkında teşekkürler ;)

7. oth

Şehremini-Eminönü-belgrad derinleri ve süpriz belgrad ormanında karaca 90km

28 Ekim Pazar turu: Yalova'da dağlara gitmeyi düşünürken vapuru kaçırıp gidemedik gerçi iyi oldu akşam yanlış öğrenmedi isem fırtına sebebi ile dönüş iptal olmuş :) Mecburi olarak Rotayı değiştirip belgrad ormanlarına doğru hareket, aksilikler patlayan lastikler orman içinde ayvat bendine gider...
  8. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Hazır başlamışken bir film daha patlatalım :) The edge ( ihanet) 1997 - ABD, Sinemalar Puanı 8.3/10 Benim puanım 7,9 IMDB Puanı 6.7/10 (Filmin kalitesine göre oldukça düşük bi puan ;) ) Bir uçak kazası sonucu, Alaska’nın vahşi topraklarında entellektüel milyarder...
  9. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri The Snow Walker (Kardaki Izler) Yapım:2003 IMDB Puanı : 7.4/10 Sinemalar puanı :9.0/10 Benim puanım: 7,5 :) 1953 yazında Kanada'da yaşayan ve eski püskü bir uçakla mal taşımacılığı yapan Charlie Halliday ( Barry Pepper ) yolu eskimo bölgesine düşer. Orada hasta...

10. oth

Tekirdağ Ganos Dağları Yürüyüş Rotaları Haritası

Ynt: Tekirdağ Ganos Dağları Yürüyüş Rotaları Haritası Teşekkür ederim google'ın birkere kurbanı olduk ikincisi olmasın istedim gerçi o sefer araba vardı dere yatağını geçememiştik :)

11. oth

Tekirdağ Ganos Dağları Yürüyüş Rotaları Haritası

Ynt: Tekirdağ Ganos Dağları Yürüyüş Rotaları Haritası Harita için teşekkürler Bisiklet ile Uçmakdere üzerinden tepenin zirve bölgesinden devam ederek palamut köyü ve devamla saros'a doğru bu yaz pedallamayı planlıyorum uydu görüntülerinden anladığım kadarı yol mevcut fakat yürüyüş veya bisiklet...
  12. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri Eveet bir film daha söyleyim bakın izlediyseniz anlatmıyım ;D Yeni Hayat - Cast Away Sinemalar Puanı 9.1/10 IMDB Puanı 7.5/10Yine bir hayatta kalma mücadelesi... Chuck Noland(Tom Hanks), filmde hem kişisel hayatını hem de iş hayatını saatin tik-taklarına göre...

13. oth

Gezi / Doğa Filmleri

Ynt: Gezi / Doğa Filmleri The Way Back(Özgürlük Yolu) : Sibirya’daki esir kampından kaçan, farklı milletlere mensup bir grubun çok uzun yol boyunca hayatta kalma mücadelesine odaklanan filmin senaryosu, yaşanmış olayları temel alıyor..Fakat klasik bir hayatta kalma mücadelesi değil bu! siyasi...
  14. oth

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos Geçmiş olsun ara ara bakıyorum hepsi birbirinden merdane fotoğraflar ;D kazasız belasız sürüşler
  15. oth

Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum

Ynt: Çok Uzun Mesafeli Fener Arıyorum O mesafe için fener tavsiyesinde bulunamayacağım ancak size led ampüllü bir fener almanızı tavsiye ederim pil ömrü daha uzun olur daha küçük pille çalışır zaten isteklerinizi göz önünde bulundurunca önünüze de muhtemelen led ampüllü seçenekler çıkacaktır...

16. oth

İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu ikinci turda paylaşacağım şuan Göktürk göletinin kuzey kısımları olarak özet geçebilirim belgrat ormanının batı yakası ;)
  17. oth

Uydu Görüntüsü İndirme Programı

Ynt: Uydu Görüntüsü İndirme Programı zuccheroÖyle bi sıkıntı olmadı gayet güzel çalışıyor[/color]
  18. oth

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu Fotoğraflar bu kadar bir daha ki sefere daha güzelleri inşallah.. :)

19. oth

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu .
  20. oth

Ynt: İstanbulun Gözden kaçan Yeşili :) 72km'lik tur 1 nisan turu .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri