Arama sonuçlarınız

1. mustili

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Ynt: 1966 Model Gaz69, K.maraş'tan Emeklerinizin karşılığı, yüzünüzdeki mutlulukla sonuçlanır umarım. İşiniz zor, yolunuz uzun. Herşey gönlünüzce devam eder inşallah. takipteyiz

2. mustili

İzmir de Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim başlıyor

Ynt: İzmir De Adam Olacak Çocuk 87 Defender Değişim Başlıyor Şu an daha 23.sayfadayım ama yazayım istedim. Çok güzel maşşallah maşşallah. Kazasız belasız yollar... Adım adım yola devam...
  3. mustili

Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Teşekkürler, izdüşüm şeklinin netliği için biraz "düz" bi taban oldu haklısınız, tam torus olmasa da çok yakın bi şekilde olmalı lastikler, Craft Director Studio eklentisi kurdum, onunla aracı bi yürüreyim, sonrasında daha detaylı ele almayı...

4. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Kendim oluşturmak istedim. Birebir aynısını yapamam zaten. Söylediğim gibi kendimi geliştirmek için...
  5. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Moz Wheels'in Six-Pack modelini tercih ettim. Gözüme hoş geldi. Ayrıca http://mozwheels.com/wheeldesigner.php adresinden de jant modeli seçip renklendirebilirsiniz. Aynı sitede farklı jant modelleri de mevcut. Şimdi "six-pack" için çalışmalara...

6. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Teşekkür ediyorum şimdiden, olumlu olumsz fikirlerinizi de yazarsanız memnun olurum.

7. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Amarok'un Eskimo dilinde Kurt anlamına geldiğini bol bol tekrarlayacağım, araca da bol bol uygulayacağım :D
  8. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama [b]
  9. mustili

Ynt: Vw Amarok Modelleme Ve Offroad'a Hazırlama Aracı orjinal halina yakın modellemeye çalışacağım. Değişiklikleri sonradan aşama aşama eklemeyi düşünüyorum. *İlk olarak ana gövde, ikinci olarak lastikleri düşünüyorum. resmin üstüne tıklayıp aşamaları görebilirsiniz ;)

10. mustili

Herkese Merhabalar, Ne yazık ki bi aracım ve şimdilik alacak maddi gücüm olmadığı için gerçek bi konu olmayacak. Ama inşallah ilerde yapacak olduğum/yapmayı arzuladığım bi sistem kurmayı düşünüyorum. Şöyle ki; -2009 Model bi VW Amarok'u, referans resimlerini kullanarak 3 boyutlu olarak...

11. mustili

Çadır konusunda; Tavsiye - Seçim?

Merhabalar; 3-4 kişilik, süpriz yağmurlara karşı dayanıklı olabilecek, nadiren karlı ortamda kurabileceğim, çok zorlu koşullarda kullanmayacağım bir çadır almayı düşünüyorum. Yüksek fiyatlı ürünlerden öğrenci olduğum için kaçınıyorum =) Daha önce BİM çadırıyla çok kampa katıldım ama...
  12. mustili

Denizli'den Bozcaada'ya...

Ynt: Denizli'den Bozcaada'ya... daha geniş ve detaylı bi yorum olsa daha iyi olacaktı ama yine de eyvallah =D

13. mustili

Merhaba GezenBilir sakinleri; Bayramdan sonra - 2 ya da 3 eylül - bir arkadaşımla birlikte Denizli'den otostopla çıkıp, Nazilli - Aydın - İzmir - Menemen - Aliağa - Ayvalık - Altınoluk - Ezine - Bozcaada istikametinde çanta ve çadırlarımızla 5-7 gün zaman zarfında net planlar yapmaksızın bir...
  14. mustili

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Ornaz Vadisi... Denizli Merkez'den Yeni Adliye - Ayedaş istikametinde devam edip, sağ tarafta kalan PEKDEMİR marketi geçtikten sonraki ilk yuvarlaktan sola döneceksiniz. Başkarcı kasabasının kuzeybatısında kalan çok mükemmel bir vadi. Piknik yapmanın yanında, alabalık da...
  15. mustili

Denizli Ulaşım

Ynt: Denizli Ulaşım demiryolu ile ilgili sıkıntılar mevcut, yaklaşık 2008'den beri bakımda. açılmasını 4 gözle bekliyoruz =)

16. mustili

Denizli Off-road Grubu Yok mu?

Ynt: Denizli Off-road Grubu Yok mu? Merhabalar, bir Denizli'li olarak herkesi selamlıyorum, konuyla ilişkili olarak TOSFED(Türkiye Otomobil Sporları Federesyonu)'e bağlı "DENDOFF - Denizli Doğa Sporları ve 4X4 Off-Road Derneği'ni işaret edebilirim size. İstanbulda ikamet ettiğimden dolayı...
  17. mustili

Ulan Bator-Karakurum-Orhun .. Anayurt.. MOĞOLİSTAN

Ynt: Ulan Bator-Karakurum-Orhun .. Anayurt.. MOĞOLİSTAN Gezi anlatımlarınızı bekliyoruz. Huzur sizinle olsun, Selametle...
  18. mustili

Merhaba GezenBilir sakinleri; Bayramdan sonra - 2 ya da 3 eylül - bir arkadaşımla birlikte Denizli'den otostopla çıkıp, Nazilli - Aydın - İzmir - Menemen - Aliağa - Ayvalık - Altınoluk - Ezine - Bozcaada istikametinde çanta ve çadırlarımızla 5-7 gün zaman zarfında net planlar yapmaksızın bir...

19. mustili

Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi

Ynt: Ege Kıyılarında Camping Yer Tavsiyesi Ayvalık'tan geçecek arkadaşlara; Çamlık Orman Kampı var, gidilesi, tuvalet ve duşun sorunsuz olduğu, yaşlı bir tonton amcanın fiyat konusunda asla sıkıntı yapmadığı biryer. Geçen sene kanaltürk müydü hatırlamıyorum program çekimine gelmişlerdi, orda...
  20. mustili

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Öncelikle ayaklarınıza sağlık. Güzel anlatımınız ve paylaşımınız için de teşekkürler. Aşırı derecede imrendim. Hayat bu, ilerde umarım biryerlerde rast geliriz, saygılar =)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri