Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu resimleri görünce 20 yaşındaki Bozeşek bana daha kaliteli gelmeye başladı gözüme. Biraz iç taraflara izolasyon bir de boya yapar bizim ufakliga kullansın diye veririz.
En son konuları okurken aklımda kalan. Yakıt olarak farklı olacak sekilde motor degisimi mümkün değil. Motor hacmini veya gücünü %20 e kadar arttırma imkanı oluyor diye biliyorum.
Sitede konuların icinde bilgiler vardı ama farklı başlık altında oldugundan biraz zor buluruz.
Aracı 1996 1997 yıllarında kullandım açıkcası detayları hatırlamıyorum.
Öncelikle radyator iyi olmalı sislenip haznesi daraltilmis olmamalı. Hatırladığım kadarıyla 5,2 lere 5,7 nin radyatorunu takiyorlar. Özellikle off road icin kullanılıyorsa sistem iyi durumda olmalı.
Yaz ve kıs antifirizli...
Sanzuman yağ seviyesi çubuğunu çekip su var mı diye kontrol ederseniz Ustanin söylediğini kontrol etmiş olursunuz.
Motor soğutma suyu radyatorunde bazı araçlarda Sanzuman yağı da aynı radyator icinde bir haznede Sanzuman yağını da soğutuyor.
Aracınızın radyatoru bozulmuş olabilir.
Kolay gelsin
Elinize emeginize saglık ilgiyle ve takdirle takip ediyorum. Paylaşımlar icin teşekkürler kolay gelsin.
Manifoldu boyasaydık diye aklımdan geçmedi desem yalan olur.
Elinize emeginize saglık. Bu işçilikleri bu kalitede yapmazlar. Ben ne zaman bakım onarım yaptirirken basında durmazsan arkasından bozduklarını evde self servis tamir ediyorum.
Restore motor onarıcı katkı var. Yeni yağ degisimi yapılıp onarıcı katkı kullanmayı deneyebilirsiniz.
Kompresyon artar yağ yakma azalır motor sessizleşir. Katkıyı motora yağ dolum kapağından döküp uzun süre calışması iyi sonuc veriyor.
Boru izolasyonu yapan yerlerde aleminyum veya paslanmaz malzemeden istediğiniz çapta boru yapılabilir. Flans askı aparatı vs de imalatı sırasında uygulanabilir
7 cm çap sizin icin uygunsa 70 mm lik pimaslar da işinize yaratabilir. Tangit vs pvc yapıştırıcısı ile de kesip bicip şekillendirilmeye...
PPRC su tesisat malzemelerinde duvara bağlantı yeri icin iki vida deliği olan dirsek vs ek parçaları var. İsterseniz bir göz atın
PPRC ek parçaları diye arama motorunda görsellerde birşeyler var
pprc ek parçaları - Google'da Ara
Kolay gelsin.