barikatdiss
SsangYong Actyon Sports
Geçen hafta araç aldım 2009 ssangyong actyon sports pikap 4x4 fakat aracı almaya gittiğimde ruhsatı bulamadım dedi aracın muanesi yapılı vs dedi ve oda ruhsatla birlijte kayıo dedi aradı benim yanımda oyunmu yaptı gerçek lmi bilmiyorum kalktı her yere baktı sözde yok bu arada galerici kendisi ama ufak bir yer. Altınșehir de bir yer netten buldum 3 aydır konușuyordum ara ara en son karar verdim gittim. Aracın parasının yarısını verdim aramızda sözleșme yaptık sözleșmede ücretin ne kadarını verdiğimi ne kadar daha vereceğimi vs vs șahitlerle karşılıklı imzaladık şimdi 1 haftadan fazla oldu hemen hemen araç ruhsat sahibini bekliyorum dedi en son bu geçtiğimiz hafta sonu gelecek dedi bugün pazartesi aradım sordum geldi vekalet üstüme alayım arayacağım seni dedi aramadı arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevao vermiy20 aramada 1 aramama cevap veriyor. Orada eski bir esnaf adamın sosyal hesaplarını buldum eski hep eș dost akraba ekli kardeșlerinin numaralarına kadar ulaștım ne olur ne olmaz diye ama halen oyalıyor. Hani acaba bekletmesinin sebebi araçta ruhsatla ilgili bir sorun varda bana belli etmeden halletmeyemi çalışıyor yani haciz yada ağır borç vs. Tuvturku aradım Şubat ta muaneye girmiș ama geçtimi onun bilgisini vermiyor sadece plakadan araç ruhsat vs bilgilerinede erișemiyorum sadece kaza durumuna bakıyorum oda kaskodan yapılanlar birde 4 sene evvel plaka değișmiș onuda bugün sms ile sorgulatıp Öğrendim. Hani parayı alıp kaçma yada dolandırma gibi ihtimal vermiyorum en azından vermek istemiyorum eski bir esnaf olduğundan ama benim korkum araçta evraklarda sorunmu var eksiklik vs bana belli etmeden bir Ișmi çeviriyor.