Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Yeni İlan Panomuz
Yeni ilan bölümünün kullanılabilirliği çok zor.
Gezenbilir forum formatına uyarak yapmaya çalışılmış güzelde olmuş ama pratikte uzun vadede kullanışsızlığından pek ziyaret edilemiyecek gibi görünüyor. Şuanki formatta ürün arama bile çok sıkıcı.Yanılıyorda olabilirim kendi...
Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf
inşallah
Delica yı satmayı hiç düşünmüyorum henüz istediğim gibi modlamaya başlamadım. :)
Saol Hakan, Şuan araç Nurallah beydemi bilmiyorum :)
Ynt: Satılık 1994 Model Toyota Hilux Surf
Nurullah bey
Araç mitsubishi delica l400 space gear.
2.8 turbo dizel 4m40 motor. 4x2 ve 4x4 kullanabilme imkanı
Bağamsız çift kliması var
Pajero 2.8 ve 3.5 lerdi otomatik şanjımanın aynısı olması lazım. transfer şanzimanı oranları biraz düşük.
Araç...
Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)
Araç
HJ60 2H 4.000 cc 6 silindir motor 105 hp
Dişli oranı 37.10 olması lazım.
Ynt: Trophy Türk
Selimle beraber gittik elemeler Selim' in programı olduğundan daha fazla bekleyemedi.
Mulakata girdim. Yaptığım sporları ve yarışları anlatırken biraz sıkıldılar herhalde teşekkür edip gerekli evrakları teslim etmemi isteyerek veda ettim. Bakalım durum ne olacak beklemedeyim...
Ynt: Yeni İlan Panomuz
Çok güzel düşünce. Sistem iyi işlerse ileride çok aktif olarak kullanılacağından eminim.
Paypal ile alış verişin nasıl olacağını detaylı anlatmak gerekir diye düşünüyorum.
edit ilave
satıcı ve alıcıların sorumlu olacağı kuralların getirlmesi nasıl olur.
Ayıplı ürün...
Ynt: Thule Tavan sepeti
Evet oluyor
2005 Corsaya denedik. Corsada sukanalı olmadığı için ayaklar biraz yüksek geldi. Ayak yüksekli kurtaran su kanalı olan olan araçlara uyar.
Ynt: ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN !!!!
Kesinlikle memnun kalırsınız.
I-vtec Motorlu 160HP ivmelenme golf kadar olmaz fakat golfu aratmaz.
Yakıt olarak CRV biraz fazla yakar. LPG ile arayı kapatabilirsiniz hatta tüketimiz daha az olur.
Süreki 4 çeker değildir. Önler zorlandığında arkalar...
Ynt: TezzMertek İcadı Mangal Havalandırması
Izgara taşı olarak mermerle uğraşmayın derim. Mermerin patlama durumu olabilir.
Amasra sac taşı olarak geçen ürün gerçekten mükemmel sonuç veriyor.
ilk denemeden önce aynı güveç gibi kuyruk yağı ile iyice yakın...
Bana küçük geldiği için tavan sepetimi değiştiriyorum.
Sepet Thule alüminyum malzeme.
Bağlantı ayakları yerlidir. Temmuz ayında alınmıştır.
Ayak ve spet 300 tl dir.
kargo alıcıya aittir istanbul anadolu yakası elden teslim edebilirim.
Ynt: TezzMertek Mutfakta ( Biber Dolması)
Şimdi verilecek linkmiydi bu :) güzel görünüyorlar.
Bol domates biber dolmasına harika tad verir. Soğukken bolca karabiber ve limon ilave edince ayrıbir tada dönüşüyor.
Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı
Senin içtiğinden içmediğim kesin :):)
Yukarıda bahsedilen yazıyı kendin için yazdığın şimdi daha belirginleşti. :):):)