Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı
Adilhan sazlıdere yolu özerinde adaların karşısında bana göre çok güzel kamp alnı var.
incekumda güzedir ama ağaç yok. kum kamp için ahatsız edici bir durum.
aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://goo.gl/maps/ihyI
Kolay ulaşım. İbriceden sazlıdereye giderken...
Yaz sezonu olduğundan. Bu tür araçların satışı biraz gecikiyor. Şuan cadde araçları satılıyor.
Bende V6 olanını satıyorum. Banim aracı soranlara sizin aracıda öneriyorum garip ama gerçek :) gerçekten fiyat ve donanım olarak çok makul bir araç.
Yeni kullanılmamış.
Ürün arkadaşımındır. Geçen Mayıs ayında alındı, Ürünün montajı yapılmadan araç satılmak zorunda kaldı.
Fiyatı 1200 TL
Parça numarası MME41335
http://rallitronic.com/en/products/5/l200_cr_2.5_di-d/
Elimde fazladan 1 adet toyota 4runner den çıkma evaparator ve kasası bulunmaktadır.
Evaporator kasası 1990 - 1995 arası 4runnera uygun 1998 model hilux lara uygun olduğunu duydum ama kesin olarak bilmiyorum.
Evaporator kendisi aşağıdaki modellerin hepsine uygun.
Satış fiyatım 100 TL
işimi...
Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !
aracın mekanik işlerini halettirdikten sonra
iç kısım için servis araçlarını modlayan aksesuarcılarla görüşün derim. Mulaka yol göstereceklerdir.
Ynt: Ayak Su Toplaması Ve Önlemleri
Özellikle parmak aralarınız çok terliyor ve kaşıntı yapıyorsa. Kınayı kesinlikle tavsiye ederim
Sol ayak parmaklarımda terleme ve kaşıntı başlamıştı birkaç melhen tedavisi yaptım ama kısa süreli geçirdi. Annem melhemle uğraşma alşu kınayı yak dediğinden beri...
Ynt: Arkadaşlar, yardım (4runner bilgi)
Dediğiniz gibi araç forumdan çıkma.
Bu araç için bir bilgim yok fakat genel olarak çok sağlam araçlardır. Üzerindeki donanımlarda hoş
Orjinal hali ile yakıtı şehir içinde 40 kuruşu geçeceğiniz sanmıyorum.
Aynı aracın 93 2.4 benzinli modelini...
Ynt: Dalış Giysileri
2.5 mm kiloya bağı olarak yeterli olabilir. Ayrıca yelek yerine sorty tavsiye ederim. Sorty giyildiğinde yüzme bilmeyen birinin paletsiz su üzerinde dengede durması zor olabilir.
Kendi kullandığım elbiselerden örnek vereyim belki faydalı olabilir.
2.5 mm ıslak elbise...
Ynt: L200'ün Kliması 32000 km'de Bozulur ve Yenisine 5000 TL İstenir
Öncelikle geçmiş olsun.
Araç daha önce serviste toplamda 15 gün yada daha fazla beklediyse bu süreyi garantiye eklettirme şansınız olabilir.