Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan küpeli Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,282

küpeli

neyse dedım her zaman
Yer
manisa
merhaba arkadaşlar 1998 model defender dizel 110 aracımı komple revızyon yapılması ıcın turkıyeye getırmek ıstıyorum.İşlerım nedenıyle aracın başında durmam mumkun değil.Arac komple tamam dendıkten sonra gerı kazakıstna agetırmem gerek.Komple revızyon ıcın 2 ay en fazla 3 ay zamanım var.Toplam aracın turkıyede kalabılme suresı 6 aydır .kalan 3 ayda en az 1.5 ay komple turkıye turu yapıp gerı donme planım.
Bu konu başlığını açtım cunkı bır suru yabancı sıtede gezındım fakat burdakı kadar dostane bır ortamı goremedım.
her defender sevende bır tecrube var.bende bu tecrubelerı benımle paylaşabılecegını dusundugum dostlardan YARDIM rıca edıyorum.

Aracımın su andakı durumu yedek parca vb sorunlardan dolayı yatar durumda. Aracımın revızyonu sırasında sureklı yanında bulunamayacagım ıcın Alnının terını hakeden parasını helal kazanma derdınde olan arkadaşlara aracı emanet etmek ıstıyorum.
Bunun yanında aracın motor mekanık kaporta ve ıc aksamı ıle ıc kabın luks herseyın kusursuz olmasını ıstıyorum.
Aklımdan gecen bır lımıt var ve bu lımıtın aracım ıcın fazlasıyla yetecegını dusunuyorum.
Bana yardımcı olacak arkadaşlarıma sımdıden tesekkur edıyorum .
Saygılarımla

IMG_0654.jpg

Etiketler
Ynt: Kazakistanda getireceğim DEFENDER 110 aracıma komple revizyon Yardımı !

Bu sekılde ıc doseme ve koltuk takımı !

p0501809.jpg

Ön kısım koltuklar bu sekılde :smiley:

startech-land-rover-defender-90-yacht-edition-10-300x200.jpg

Eta ni magu , Vrehme minumum şest mesic , sina ochin doroga budit . Pakupali novi masina isho luchi . Poka

aracın mekanik işlerini halettirdikten sonra
iç kısım için servis araçlarını modlayan aksesuarcılarla görüşün derim. Mulaka yol göstereceklerdir.

Buraya getireceğine in Hindistan'a daha ucuza yaptırırsın.

küpeli' Alıntı:
merhaba arkadaşlar 1998 model defender dizel 110 aracımı komple revızyon yapılması ıcın turkıyeye getırmek ıstıyorum.İşlerım nedenıyle aracın başında durmam mumkun değil.Arac komple tamam dendıkten sonra gerı kazakıstna agetırmem gerek.Komple revızyon ıcın 2 ay en fazla 3 ay zamanım var.Toplam aracın turkıyede kalabılme suresı 6 aydır .kalan 3 ayda en az 1.5 ay komple turkıye turu yapıp gerı donme planım.
Bu konu başlığını açtım cunkı bır suru yabancı sıtede gezındım fakat burdakı kadar dostane bır ortamı goremedım.
her defender sevende bır tecrube var.bende bu tecrubelerı benımle paylaşabılecegını dusundugum dostlardan YARDIM rıca edıyorum.

Aracımın su andakı durumu yedek parca vb sorunlardan dolayı yatar durumda. Aracımın revızyonu sırasında sureklı yanında bulunamayacagım ıcın Alnının terını hakeden parasını helal kazanma derdınde olan arkadaşlara aracı emanet etmek ıstıyorum.
Bunun yanında aracın motor mekanık kaporta ve ıc aksamı ıle ıc kabın luks herseyın kusursuz olmasını ıstıyorum.
Aklımdan gecen bır lımıt var ve bu lımıtın aracım ıcın fazlasıyla yetecegını dusunuyorum.
Bana yardımcı olacak arkadaşlarıma sımdıden tesekkur edıyorum .
Saygılarımla
selamlar siz dostlara uzman kadromuzla her zaman yardımcı olmaya hazırız saygılar

MehmetTurk' Alıntı:
Eta ni magu , Vrehme minumum şest mesic , sina ochin doroga budit . Pakupali novi masina isho luchi . Poka

Eta tı nesmozez nu ya magu ! 6 mesıst ocen dolgo vreme ya dumayu opetnıe lyudı z 2 mesıst zokoncet . mne uje bulgaria pridlagayt 45 den zokoncet onı tolko v remontam zanımayus

11-vilner-lr-defender.jpg

SERİ 3 109' Alıntı:
Buraya getireceğine in Hindistan'a daha ucuza yaptırırsın.

Merhaba . Ben Bulgaristan ve Rusya ile görüştüm. Soçi Adler bölgesinde oldukça çopk defender var .Amacım imalatları takip edemeyeceğim için güvenilir profesyonel ve aynı dili aynı kültürü aynı efendiliği görebileceğim kişiler ile sorunsuz çalışmak. Hindistan da bulundum orda arabayı göndersem Türkiye kadar kaliteli işçilik beklemek olmaz .Evet ucuz olabilir ama ben aracı özel yapmak derdindeyim .Yinede ilginiz için teşekkürler.

Aracınız için İstanbulda Muhammet Usta Var kendisi bizim müşterimizdir ve defender aşığıdır sizinle ilgilencektir

Yedek Parça Konusunda bizde size yardımcı olabiliriz oda bizim tarafımızdan yönlendirildiğinizi söylerseniz yardımcı olacaktır

Telefon Numarası: 0216-634 47 35

Muhammet Odabaş

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR